Много те обичам, любов!, извика тя към Румен Рончев, докато

...
Много те обичам, любов!, извика тя към Румен Рончев, докато
Коментари Харесай

Мегз, цялата в бяло, пак разигра сапунка в съда

" Много те обичам, обич! ", извика тя към Румен Рончев, до момента в който го отвеждаха

Поредно сърцераздирателно пояснение в обич направи в правосъдната зала Миглена Каканашева-Мегз към обичания й, който е арестуван. Бизнесменът Румен Рончев е в ареста от началото на януари, упрекнат в отнемане и кражба на автомобил. Това бил джипът на Мегз за 98 000 лв., който през септември м.г. е разгласен за откраднат за застрахователна машинация. Возилото обаче е намерено при братовчед й, а Рончев бил забъркан в закононарушението.

Бизнесменът апелира за следващ път задържането си и искаше по-лека мярка. Любимата му, която на предходното съвещание припадна, тъй като Рончев не й обърна внимание, този път обмени няколко приказки с него. Това стана пред погледа на брачната половинка му. Рончев също не подмина появяването на Мегз, облечена от горната страна до долу в бяло, даже се зарадва. Успяха да си разменят и влюбени погледи.

" Обичам те повече от всичко, обич! ", не се сдържа Мегз, когато правосъдната защита отвеждаше с белезници Рончев от залата. Този път тя не припадна. Прокуратурата настоя той да остане в ареста и съдът почете настояването. Според магистратите има заплаха той да извърши друго закононарушение. Определението предстои на обжалване на 28-и февруари, когато още веднъж се чака Каканашева да насочи пояснения в обич.

Преди това тя разгласи, че когато обичаният и излезе на независимост, обществено ще разкрият истината за връзките им.

Всеки път с появяването си на ограниченията на Румен Рончев в съда съвещанията се трансформират в сапунки от рода на " Дързост и хубост ", разясняват чиновници. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР