Много спортисти и жители на пловдивския район „Тракия“ се събраха

...
Много спортисти и жители на пловдивския район „Тракия“ се събраха
Коментари Харесай

Легендата Йордан Йовчев присъства на събитие в подкрепа на Костадин Димитров за кмет на район „Тракия“ в Пловдив

Много спортисти и поданици на пловдивския регион „ Тракия “ се събраха тази заран на най-новия фитнес навън на бул. „ Освобождение “ на вълнуващо спортно предизвикателство, проведено в поддръжка на кандидатурата на Костадин Димитров за областен кмет от ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на партията.

Сред гостите бе и именитият български гимнастик Йордан Йовчев. „ Не за първи път съм в „ Тракия “ на събитие, проведено от Костадин Димитров. Заедно сме откривали съвременни фитнеси и площадки, по негова самодейност сме водили утринна гимнастика на учениците “, съобщи огромният ни състезател и добави: „ Костадин Димитров е състезателен човек, който освен милее, само че и поставя доста старания за популяризирането на спорта измежду подрастващото потомство. Той работи решително и поредно в тази посока, тъй като нашите спортисти ни карат да се усещаме горди българи и разнасят славата на Родината по целия свят “, сподели още Данчо Йовчев.

Вълнуващото спортно предизвикателство бе под надпис „ Най-доброто следва “ и бе проведено от експертите от PowerFit Plovdiv в поддръжка на кандидатурата на Костадин Димитров за кмет на регион „ Тракия “.

„ Благодаря на уредниците от клуб „ Пауърфит “ с треньор Спас Делчевски и на всички присъстващи. Благодаря им за поддръжката и за това, че оценят моите и на екипа ми старания за развиването на спортната инфраструктура в региона. През миналите осем години като кмет в „ Тракия “ изградихме 15 фитнеси навън, 4 спортни площадки и 15 футболни стадиони в междублокови пространства. Помогнахме за откриването на две спортни зали “, сподели Костадин Димитров. Той бе безапелационен, че ще продължи да работи за възобновяване на спортни обекти и построяването на нови.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на регион „ Тракия “ в Пловдив Костадин Димитров е с номер 43 в бюлетината за изборите на 27-ми октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР