Много собственици на автомобили дори не знаят, че въздушните възглавници

...
Много собственици на автомобили дори не знаят, че въздушните възглавници
Коментари Харесай

Автомобилът на старо: Как да разберете дали въздушните възглавници работят

Много притежатели на коли даже не знаят, че въздушните възглавници могат да имат избран период на валидност, след което те би трябвало да бъдат заменени. В противоположен случай няма гаранция, че в точното време възглавниците няма да изпълнят най-важната си функционалност. Става въпрос за остарели коли, които доминират в нашия авто парк.

На пазара има и коли, които фабричен са с въздушни възглавници, само че са претърпели удар, а по-късно еърбеговете не са заменени с нови. Недобросъвестни търговци, отстраняват въздушната възглавница, запълват мястото с монтажна пяна, да вземем за пример и тапицират кормилото или арматурното табло, като даже вършат топли печати за съществуването на еърбег. Това елементарно може да се ревизира преди покупката със сервизна диагностика, която е мощно целесъобразна.

По-голямата част от производителите на модерни модели дават доживотна гаранция на въздушните възглавници. Що се отнася до някои коли от " нулевите " години на произвеждане, съвсем всички от 90-те и по-старите, информацията за датата на валидност на въздушните възглавници, като предписание, се съдържа в инструкциите за употреба на автомобила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР