Много сме щастливи, че албума ни Genesis“ най-после излезе на

...
Много сме щастливи, че албума ни Genesis“ най-после излезе на
Коментари Харесай

Група SEVI: Засягаме много човешките ценности в новата ни песен „Insane“

„ Много сме щастливи, че албума ни „ Genesis “ най-сетне излезе на бял свят. Три години и малко работихме по него. Първата му премиера е при вас. Преминахме през този ковиден катарзис, който се отрази в лириките на албума. Доста по-философски се получи. “

Това споделиха в студиото на „ Добро утро, Европа “ певицата Светлана Близнакова и музикантът Рали Велинов от група SEVI .
Засягаме доста човешките полезности в новата ни ария „ Insane “. Искахме да напомним някои неща, които са значими. Премиерата мина доста добре. Получи се ужасно шоу. Дойдоха хора от цялата страна.
Група SEVI

„ Надяваме се да можем да представим песните от албума освен в България, само че и в чужбина. Албумът ни е във всички стрийминг платформи, наличен е в целия свят онлайн “, споделиха музикантите.

„ Не знам какъв щеше да е триумфът ни, в случай че се бяхме родили другаде. Но имаме ужасно доста почитатели зад граница “, сподели Светлана Близнакова.

„ Новите генерации се вълнуват от разнообразни ритми, тъй като сякаш електронният напредък, изкуственият разсъдък, към този момент оферират доста разнородни смесици от стилове “, показа Рали Велинов.

„ На рождения ми ден през днешния ден си поисквам да пътуваме повече. Определено ми се пътува “, пожелава си Светлана Близнакова.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР