Много скоро вълнуващият и мистичен празник Хелоуин отново ще почука

...
Много скоро вълнуващият и мистичен празник Хелоуин отново ще почука
Коментари Харесай

Хелоуин пак чука на вратата: какво да вземем тази година?

Много скоро вълнуващият и тайнствен празник Хелоуин още веднъж ще почука на вратите. Мнозина ще се насладят на един занимателен ден с децата. Има и по какъв начин подготовката за него да мине бързо, умерено и с съвършен резултат, тъй че и дребни, и огромни посрещнат нощта на 31 октомври в духа на празника.

Най-важни за Хелоуин са костюмите. Желанията на децата са да са истински и мно-о-о-го “страшни ”.

За да си спестите време в ровене из интернет или циркулиране по магазините в търсене на идеалния, тематичен празничен " костюм ", може да се насочите към най-близкия до вас магазин на Lidl.

От 16 до 22 октомври веригата предлага многообразни продукти на налични цени. Като да вземем за пример.

Вариантите включват страшни принцеси, зомби, извънземно или корсар.

Има и обособени аксесоари като маска на мумия, прилеп или тиква.

Да кажем, че децата са подготвени от глава до пети, ред е на лакомствата. Хубаво е да сте подготвени с някое лакомство и когато ви позвънят съседските деца.

Във всички 120 магазина на Lidl в цялата страна ще има богато многообразие от Със сигурност ще предизвикате усмивки у децата с тематичните бонбони Маршмелоу илис желираните бонбони Вампир. Има и близалки с форма на череп, прилеп или тиква

А в случай че инцидентно сте хазаин на хелоуинското празненство на децата, вид е кутийката във форма на ковчег, цялостна с лакомства.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР