Много скоро ще обявим кой е нашият кандидат за премиер,

...
Много скоро ще обявим кой е нашият кандидат за премиер,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: ПП говори активно с ДБ за кабинет, БСП да се откаже от хартиената бюлетина

" Много скоро ще обявим кой е нашият претендент за министър председател, нужно е оттегляне на основните политически фигури ".

Това съобщи в ефира на " Тази заран " по БТВ Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".

" ГЕРБ схванаха, че техните политически лица не са мечтани в България и по тази причина предложиха по този начин нареченото експертно държавно управление. Номинацията за министър на енергетиката Николай Павлов беше стряскаща, а той защитавал ползите на " Газпром ", добави Лорер.

Политическа партия и Демократична България не са спирали да си приказват в Народното събрание, само че борбата за Изборния кодекс ще бъде единствено от тях, по отношение на другите партии, които желаят да върнат хартиената бюлетина.

Даниел Лорер посочи, че Политическа партия приказва интензивно единствено с Демократична България за сформиране на държавно управление с втория мандат. Той се съмнява, че ГЕРБ ще гласоподават „ за “ един възможен проектокабинета с втората директория.

Политическа партия следва да види дали за Българска социалистическа партия е по-голям Изборният кодекс или бъдещето на България.

Ветото върху Изборния кодекс е опция за " Хартиената коалиция " да размислят кое е най-хубаво за България и е значимо тази опция да не се пропилява - Българска социалистическа партия да вземем за пример да размислят, счита Лорер.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР