Много скоро новия сезон на Ергенът започва, а с него

...
Много скоро новия сезон на Ергенът започва, а с него
Коментари Харесай

Блага от Ергенът нагорещи мрежата от Бали

Много скоро новия сезон на " Ергенът " стартира, а с него и новата порция съблазън, интриги и удари под кръста в гонене на огромната цел - вниманието на най-желания тв ерген у нас. Някои от участничките в първия сезон обаче, очевидно желаят да се конкурират за вниманието в обществените мрежи, въпреки и от много надалеч.

Става дума за една от най-скандалните дами - Благовеста Бонбонова, която постоянно показва обилните си форми в профила си, а този път това се случва от тропическия остров Бали. На острова на боговете, както го назовават, Блага се пусна по нищожен бански и пръсна вманиачен съблазън за наслада на почитателите си.

Припомняме, че скандалната моделка стана известна с това, че си смъкна гащите обществено в ефира на " Ергенът ", което провокира нещо ужасно като мнения и измежду останалите участнички, и в обществените мрежи.

Самата Бонбонова пък, тогава въобще не почувства стеснение от постъпката си, дори в противен случай - бе даже още по-самоуверена, до момента в който преследва задачата си.

В началото на годината тя направи и още нещо - показа, че в нощта, в която финалистките са имали право да прекарат нощта в къщата на Ергенът Виктор, рускинята Виктория Капитонова, която след това стана и победител, е отказала да нощува там, а Дениз Хайрула е пракарала нощта с него.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР