Много скоро Facebook ще ви порти всеки път, когато решите

...
Много скоро Facebook ще ви порти всеки път, когато решите
Коментари Харесай

Зукърбърг предупреди да не правим скрийншотове на публикациите си

Много скоро Фейсбук ще ви врати всякога, когато решите да извършите скрийншот (т.е. екранна снимка) на изчезващите известия, написа уеб сайтът obekti.bg.

Както знаете, обществената мрежа ни разрешава да пращаме известия в Messenger, които изчезват автоматизирано след 12 часа (кажи-речи като Snapchat).

" Благодарение на нов ъпдейт на end-to-end криптираните чатове в Messenger ще бъдете уведомявани, когато някой направи скрийншот на изчезващото известие – съобщи изпълнителният шеф на Meta във Фейсбук. – Ще прибавим и GIF-ове, стикери и реакции към криптираните чатове. “

На скрийншот, съпътстващ анонса, Марк демонстрира, че когато настройката за изчезващи известия е задействана, ще получите известието “[Името на човека] направи скрийншот “ всякога, когато това се случи.

Повечето консуматори на обществената мрежа приветстваха новата екстра, други нарекоха Mark врата, а трети го осведомиха, че следователно „ в този момент ще използваме различен телефон, с цел да създадем същинска фотография, вместо скрийншот “. Коментари от вида на - „ Страхотно, в този момент ще знам, кой в действителност е харесал фотосите ми по долни дрехи и е решили да си направи скрийншот, с цел да може да си ги гледа и по-късно “ – също не са необичайност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР