Много сини легенди, сред които мажоритарният собственик на Левски и

...
Много сини легенди, сред които мажоритарният собственик на Левски и
Коментари Харесай

Куп сини легенди се включват в Мача на надеждата

Много " сини " митове, измежду които мажоритарният притежател на Левски и голмайстор №1 в историята на клуба - Наско Сираков, изпълнителният шеф Даниел Боримиров и членът на УС Христо Йовов, ще вземат присъединяване в благотворителния " Мач на Надеждата ", проведен от Фондация " Стилиян Петров ", оповестиха от клуба.

Двубоят ще се състои на 6 септември, сряда, а със събраните средства ще се даде опция да се подобрят изискванията в няколко онкологични лечебни заведения в страната, както и да се подкрепят деца и младежи, борещи се с подлото заболяване.

Сред останалите участници, оставили трайна диря в историята на обичания тим, личат имената на любимеца на Сектор " Б " Димитър Иванков, Станимир Стоилов, Димитър Димитров - Херо, Мариян Христов, Илиян Стоянов, Илиан Илиев, Илия Груев и Здравко Здравков.

Сборният тим от български митове ще се изправи в шоу спектакъла против звездния тим на чужденците. За да уважат някогашния капитан на България и рекордьор по мачове с националната фланелка у нас ще дойдат Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Робер Пирес, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и още куп други любимци на милиони почитатели по света.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР