Много серийни убийци обезобразяват или разчленяват телата на жертвите си,

...
Много серийни убийци обезобразяват или разчленяват телата на жертвите си,
Коментари Харесай

Историята на унгарския сериен убиец вампир

Много серийни убийци обезобразяват или разчленяват телата на жертвите си, само че малко от тях подхващат толкоз ужасяващи дейности, колкото Бела Кис.

Историята на най-известния шотландски човекоядец и неговото семейство

Във видеото горе разберете повече за няколко серийни убийци, които по този начин и не са хванати

Няма информация за детството и фамилията на Бела Кис

Известно е обаче, че едвам на 23 година Кис към този момент имал сполучлив дребен бизнес и къща чартърен в унгарския град Чинкота, покрай Будапеща. По това време хората го познавали като благородник и почитан ерген, който постоянно провежда обилни приеми и празненства.

Кой е Джак Изкормвача остава загадка вечно

Русата му коса, положителната височина и красивите му черти го правели прелъстителен за доста от съгражданките му. Така някъде през 1903 година той взема решение да се възползва от чара си.
 Портрет на Бела Кис. Портрет на Бела Кис.
ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ПЕТИМАТА НАЙ-ИЗВЕСТНИ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ В ИСТОРИЯТА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Бела Кис стартира да пуска разгласи във вестниците, в които под псевдоним Хофман обезверено си търсел жена, тъй като сякаш бил овдовял. Методът се оказва сполучлив и „ Хофман “ освен, че осъществявал връзка с най-различни дами, само че и ги убеждавал да му дават пари и полезности.

През 1912 година Кис се дами за с 15 година по-младата от него Мари

Съвсем скоро по-късно обаче тя стартира спекулация с млад художник на име Бикари. Двамата изчезват безследно същата година, трансформирайки се в първите в листата с жертви на Кис.

7 от най-зловещите деца убийци

След като удушава Мари и Бикари и ги разчиства от пътя си, той още веднъж стартира да си кореспондира със самотни дами. Разликата този път е, че откакто взимал парите им, той ги канел в дома си, където ги обесвал или удушавал с голи ръце.
 Част от металните бидони, в които килърът е държал телата. Част от металните бидони, в които килърът е държал телата.
ВИЖТЕ СНИМКИ НА 5 ОТ НАЙ-УЖАСНИТЕ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ В БЪЛГАРИЯ

Искал да резервира телата на жертвите си и за тази цел ги държал в огромни стоманени бидони, цялостни с метанол. Фактът, че също така източвал кръвта им до капчица, въпреки това му печели прозвището Вампира от Чинкота.

Никое от убийствата на Вампира не става ясно години наред

През 1914 година Кис получава повиквателно от Австро-унгарската войска да взе участие в Първата международна война. Той оставя дома си и наема възрастен иконом, който да го поддържа до момента в който го няма.

Докато гибелта ни раздели – ужасяващи двойки серийни убийци

Две години след заминаването му се популяризират безапелационни клюки, че е погубен на фронта. Хазяинът на дома взема решение да разчисти нещата на хипотетичния мъртвец и да даде мястото на нов наемател.
 Къщата на Бела Кис, вляво. Къщата на Бела Кис, вляво.
Точно тогава хазяинът се натъква на металните бидони, в които за негов смут има не какво да е, а разлагащи се тела. Когато полицията отваря всички бидони открива общо 24 тела в течност.

Един от най-ужасните серийни убийци на всички времена

По-късно същата година управляващите съвсем съумяват да заловят Кис до момента в който се възстановявал от раните си в болница в Сърбия, само че той съумява да избяга преди да дойдат за него.

В идващите години редица сигнали на очевидци наблюдават Вампира до Румъния, Турция и Франция. Последно е забелязан през 1932 година в Ню Йорк, където работел като пазач.

Съдбата му по-късно остава неразбираема, както и отговорът на въпроса – убивал ли е още.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Във видеото вижте кои са едни от най-свирепите серийни убийци в историята:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР