Много се вълнувам. Откакто работя с музиканти винаги съм искала

...
Много се вълнувам. Откакто работя с музиканти винаги съм искала
Коментари Харесай

Михаела Маринова: Очаквайте ново видео от мен в края на месеца, вълнувам се за турнето

„ Много се вълнувам. Откакто работя с музиканти постоянно съм желала да направя едно такова турне. Да се докосна до подобен вид музиканти. Винаги ми се е въртяла в главата концепцията да имам турне. Това се реализира с помощта на Virginia Records и Artvent. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ певицата Михаела Маринова.
Започваме с 1 юни във Варна, на 2 юни в Бургас, 3 юни в Пловдив, 7 юни в София и 9 юни завършваме във Велико Търново. С това турне представям втория си албум, само че с изключение на тях ще изпея и други познати мои песни. Подготвили сме разнообразни аранжименти, тъй като музиката онлайн е доста по-мощна.
Феновете ми ме подтикнаха към това турне. Те сами го желаеха и усещаха, че моментът за това е в този момент. Те са доста разчувствани и аз още повече.

„ Плочата за мен е класика, като обожател на музиката имам грамофон и обичам да чувам плочи. Затова взех решение да издадем и новия ми албум „ До безспир “ на винил. Много съм щастлива от този факт. В момента ретрото се връща на мода. Все повече хора си взимат грамофони. Радвам се за това, тези неща са базови и съществени за хубостта на изкуството “, показа още певицата.

„ Клипът „ Сладка неточност “ ще излезе в края на април. Понякога сладките неточности не са толкоз неприятни, да вземем за пример шоколадът „ Нутела “. Това прелъщение може да е под разнообразни форми, както моите фенове знаят, че аз съм доста сантиментална и обичам да пея за обич. Всичко, което пея е действителност, обичам да пея за такива неща. Аз избирам да споделям през музиката. По-трудно бих застанала в този момент в диалог пред теб, и да ти опиша какво и за какво, и доста по-лесно ми е да го направя през музиката “, сподели още Михаела.

„ Заложих доста на танците в новото видео. Чувствах се постоянно свободна, само че някак си хореографията постоянно е била единствено спомагателен детайл към видеото, а тук е главен детайл. Няма да издавам повече за видеото на „ Сладка неточност “, ще го видите в края на април “, уточни тя.

„ Мисля този път да чествам рождения си ден уместно, тъй като всяка година го пропущам от работа. Този път мисля да подвигна едно празненство. Малко го споделям нерешително, тъй като виждам по какъв начин вървят нещата и отново доста участия ще има, приятелите ми няма да са тук, или най-малко част от тях, само че този път съм си споделила, че ще го направя, в случай че не на датата на рождения ми ден, то на друга “, означи Михаела.

„ Не мисля да пущам скоро нови песни отвън албума, тъй като желая да живеят по-дълго тези песни. Смятам, че имат още живот. Работя върху нови неща, които считам да излязат през 2024 година “, разкри певицата.

„ Ще бъда в цялата страна през тази година, няма да са част от турнето, само че ще бъда и в Стара Загора, и в Русе, ще бъда и на " Аполония " през август. Пожелавам си този възторг мой да не стихва, и да не спирам да завихрям другите хора към себе си. Много мъчно може да се извоюва успеха. Тя е нещо огромно, нещо екипно. Продължавам в същия си неотслабващ дух. Приятелите постоянно са до мен. Така ми се стече живота, че осъзнах какъв брой скъпи хора имам към себе си. И несъмнено музиката ми, да живее “, сподели още Михаела.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР