Много се съмняваме в нашия комшия Пламен да не е

...
Много се съмняваме в нашия комшия Пламен да не е
Коментари Харесай

Дядото и читото на изчезналите сестри: Съседът Пламен тотално промени живота им

Много се съмняваме в нашия съсед Пламен да не е пратил кола да отвлече внучките ми. Принуждавал ги е да крадат от дебитната карта на брачната половинка ми, различен път някаква монета. Това съобщи дядото на изчезналите русенски сестри Йордан Илиев, представен от bTV. " На 29 май бяха трите внучки и братчето бяха в стаята на дребния. Към 12:30-13:00 ч. станах и виждам, че ги няма там. Вратите бяха заключени, а на входната врата предверието беше отворено. Възможно е да са избягали, може и да са отвлечени. Има намесен човек и това съгласно нас е комшията Пламен ", добави той.

" Майката им ги изостави, тя напусна сина ми, избяга на майната си и си откри различен мъж. Тя в този момент е в португалски затвор. Баща им отпътува за Австрия, с цел да си поддържа децата. Не сме ги лишавали, не сме ги били и не сме ги тормозили ", сподели Йордан Илиев, като добави, че е доста удовлетворен от работата на полицията.

Чичото на децата съобщи от своя страна: " Нищо и до през днешния ден не знам за девойките. Не сме се карали с тях, не сме ги тормозили. Такива неща за бракове и сватби не е имало. Възможността някой да ги е отвлякъл е доста огромна. Бяха доста положителни ученички и послушни деца. Пламен има много огромно досие и очевидно той е забъркан. Докато той не се намеси в живота и пространството им, децата бяха доста добре. Сега пушат цигари ".

Две съседки споделиха, че децата доста им липсват. " Добри момиченца, работливи, способни на всичко. Нищо не са казвали за отбягване или за похищение. Липсват ни доста, да се завърнат, в случай че могат. Все има интервенция, с цел да се решат. Има нещо, което не можем да изясним.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР