Много се надявам, да не направят някои поразии в периода

...
Много се надявам, да не направят някои поразии в периода
Коментари Харесай

Атанас Атанасов за новото служебно правителство: Надяваме се, че няма да променят външно-политическият курс на страната по отношение на войната

Много се надявам, да не създадат някои пакости в интервала на избори. Това сподели за новото остаряло служебно държавно управление съпредседателят на " Демократична България "  Атанас Атанасов, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Разбира се, ние ще следим тяхното държание и ще се опитаме да ги поправяме, където си разрешават. Надяваме се, че няма да трансформират външно-политическият курс на страната във връзка с войната, защото това е значимо " сподели още Атанасов.

Той изрази страдание, че в това Народно събрание са били провалени усилията им за участието ни в Еврозоната. " Това също е отговорност на първата политическа сила, както и за правосъдната промяна. Всичко е било изчислено по този начин, че да бъдат провелени тези поректи, добави Атанасов. 

" Нашата концепция е освен да създадем обединяване на десните за предстоящите парламентарни избори, само че това изпитание би трябвало да бъде продължено. Имаме волята да се явим заедно и на локалните избори, които са фундамента на българската народна власт. За да може да разбием феодалните владения на ГЕРБ освен в огромните градове, а въобще в локалната влас ", добави Атанас Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР