Много се говори за Fast & Furious presents: Hobbs &

...
Много се говори за Fast & Furious presents: Hobbs &
Коментари Харесай

Ето кога започват снимките на Бързи и яростни

Много се приказва за Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw , тъй като Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм се отделиха от " Бързи и гневни ", с цел да основат нещо ново, което съгласно тях ще бъде още по-добро.
 Ще има анимационен сериал по
Ще има анимационен сериал по " Бързи и гневни "

Нещо забавно за почитателите на поредицата

Имаме обаче вест за всички почитатели на франчайза и тя идва от Вин Дизел и Мишел Родригез . Актьорът разгласява малко видео, в което дружно с Родригез показват поддръжката си към хората във Венецуела.

Публикация, споделена от Vin Diesel (@vindiesel) на Яну 24, 2019 в 12:07 PST

Под поста обаче Вин Дизел написа, че идващия месец в Лондон ще стартират фотосите деветия филм от франчайза на " Бързи и гневни " , който се чака да тръгне по кината през 2020 година

Към момента няма информация към сюжета. Сигурно е, че Вин Дизел и Мишел Родригез ще влязат в функциите си на Доминик Торето и Лети. Не е несъмнено обаче дали останалите остарели познайници ще са забъркани.
 Ейза Гонзалес и Hobbs & Shaw - първи взор към актрисата във кино лентата
Колко секси е Ейза Гонзалес в компанията на Дуейн Джонсън

Нещата към Hobbs & Shaw стават все по-обещаващи

Най-мъглива е обстановката към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм, които, както към този момент сме споменавали доста пъти, си вършат личен филм от франчайза. Това разгневи много от актьорите от " Бързи и гневни ", ето за какво е малко евентуално да ги забележим в идващия филм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР