Много се е изписало и изговорило за женския оргазъм. Заветното

...
Много се е изписало и изговорило за женския оргазъм. Заветното
Коментари Харесай

Жените, оргазмите и какво им трябва на дамите, за да стигнат до края

Много се е изписало и изговорило за женския оргазъм. Заветното " О ", както го назовават някои, за едни е по-скоро мит и цел недостижима, а други имат насладата да го доближават при съвсем всеки съкровен контакт.

И каквото и да си приказваме, несъмнено любовта и възприятията към индивида, с който вършим секс, са най-важната причина да стигнем до края. Но има и други фактори по пътя към заветния край, които не са за подценяване.

Гени

За благополучие или за жалост, гените предопределят една немалка част от нашето битие. В случая те са " отговорни " и за това дали ще достигнем, или не до оргазъм.

С проучвания учените са открили, че еднояйчни близначки с еднообразно ДНК изпитват едни и същи усложнения при постигане на финалната точка. Вероятно много приличаме и на майките си в това отношение.

Сантиметри

Някои дами са физически предразположени да изпитват по-голямо наслаждение от секса и да доближават по-лесно до оргазъм. Причината за това е по-малкото разстояние сред клитора и вагината.

Ако то е по-голямо от това до първата сгъвка на показалеца, то тогава са нужни повече старания, с цел да се реализира мечтаният резултат, написа The Sun.

А и освен размерът при мъжа има значение за женския оргазъм. Размерът на женски полови органи също е значим, тъй като колкото по-големи са, толкоз повече нервни окончания има. Толкова и по-лесно е стимулацията им да докара до висшото наслаждение.

Походка

Оказва се, че методът, по който движим бедрата си, до момента в който вървим, също има значение за удоволствието от секса. Ако не сме сковани, а сме по-подвижни с горната част на краката и задните елементи, това е причина и за по-добър секс.

Месечен цикъл

Учени са открили, че най-силните оргазми се получават заран, на 14-я ден от месечния цикъл, т.е. към овулацията. Тогава равнищата на хормоните са много повишени, а към интимните елементи отива доста повече кръв. Как да не се възползваме от това научно изказване...

Фикс концепция

Колкото повече се вглъбяваме в мисълта, че този път би трябвало да стигнем до оргазъм, толкоз по-малки са възможностите той в действителност да се случи. С проучвания със скенер е потвърдено, че по време на оргазъм огромни елементи от женския мозък просто престават да работят. Части, които се свързват с възприятието на боязън и безпокойствие.

Ако обаче сами вършим по този начин, че посредством мислите си подтикваме тази мозъчна активност, оргазмът няма по какъв начин да пристигна.

Най-интересното е, че мъжкият мозък остава доста по-активен от женския по време на оргазъм, акцентирайки върху физическите чувства. Това, съгласно учени, е предпазен инстинкт, тъй като в древността заканите са на всички места и мъжете не могат да си разрешат да спрат да мислят за тях.

Чорапи

Да оставим шарените си чорапи по време на секс може да не ни звучи по никакъв начин секси. Но повода да го създадем е много по-големият късмет да достигнем до оргазъм. Топлите крайници се свързват с комфорт и сигурност, които би трябвало да усещаме, с цел да стигнем на финалната линия. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР