Много се е изписало и изговорило за женския оргазъм. Заветното

...
Много се е изписало и изговорило за женския оргазъм. Заветното
Коментари Харесай

Врагове и приятели на женския оргазъм

Много се е изписало и изговорило за женския оргазъм. Заветното " О " , както го назовават някои, за едни е по-скоро мит и цел недостижима, а други имат насладата да го доближават при съвсем всеки съкровен контакт.

И каквото и да си приказваме, несъмнено любовта и възприятията към индивида, с който вършим секс, са най-важната причина да стигнем до края. Но има и други фактори по пътя към заветния край, които не са за подценяване.

Гени

За благополучие или за жалост, гените предопределят една немалка част от нашето битие. В случая те са " отговорни " и за това дали ще достигнем, или не до оргазъм.

С проучвания учените са открили, че еднояйчни близначки с еднообразно ДНК изпитват едни и същи усложнения при постигане на финалната точка. Вероятно много приличаме и на майките си в това отношение.
 Снимка 435317

Сантиметри

Някои дами са физически предразположени да изпитват по-голямо наслаждение от секса и да доближават по-лесно до оргазъм. Причината за това е по-малкото разстояние сред клитора и вагината.

Ако то е по-голямо от това до първата сгъвка на показалеца, то тогава са нужни повече старания, с цел да се реализира мечтаният резултат, написа The Sun.

А и освен размерът при мъжа има значение за женския оргазъм. Размерът на женски полови органи също е значим, тъй като колкото по-големи са, толкоз повече нервни окончания има. Толкова и по-лесно е стимулацията им да докара до висшото наслаждение.

Походка

Оказва се, че методът, по който движим бедрата си, до момента в който вървим, също има значение за удоволствието от секса. Ако не сме сковани, а сме по-подвижни с горната част на краката и задните елементи, това е причина и за по-добър секс.
 Снимка 435321

Месечен цикъл

Учени са открили, че най-силните оргазми се получават заран, на 14-я ден от месечния цикъл, т.е. към овулацията. Тогава равнищата на хормоните са много повишени, а към интимните елементи отива доста повече кръв. Как да не се възползваме от това научно изказване...

Фикс концепция

Колкото повече се вглъбяваме в мисълта, че този път би трябвало да стигнем до оргазъм, толкоз по-малки са възможностите той в действителност да се случи. С проучвания със скенер е потвърдено, че по време на оргазъм огромни елементи от женския мозък просто престават да работят. Части, които се свързват с възприятието на боязън и безпокойствие.

Ако обаче сами вършим по този начин, че посредством мислите си подтикваме тази мозъчна активност, оргазмът няма по какъв начин да пристигна.
 Снимка 435318

Най-интересното е, че мъжкият мозък остава доста по-активен от женския по време на оргазъм, акцентирайки върху физическите чувства. Това, съгласно учени, е предпазен инстинкт, тъй като в древността заканите са на всички места и мъжете не могат да си разрешат да спрат да мислят за тях.
 Украинците, датчаните, филипинците и кои са най-сексапилните народи в света
Кои са най-секси нациите в света

И на кое място сме българите

Чорапи

Да оставим шарените си чорапи по време на секс може да не ни звучи по никакъв начин секси. Но повода да го създадем е много по-големият късмет да достигнем до оргазъм. Топлите крайници се свързват с комфорт и сигурност, които би трябвало да усещаме, с цел да стигнем на финалната линия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР