Много съм щастлива като г-жа Плевнелиева! Сватбата мина чудесно, всичко

...
Много съм щастлива като г-жа Плевнелиева! Сватбата мина чудесно, всичко
Коментари Харесай

Деси Банова разкри какво се случва с бременността й и призна: Щастлива съм като г-жа Плевнелиева!

„ Много съм щастлива като госпожа Плевнелиева! Сватбата мина отлично, всичко беше прелестно, децата бяха щастливи! Благодарна съм! “, описа разгорещено пред „ България през днешния ден “ синоптичката Деси Банова часове откакто се омъжи за президента Росен Плевнелиев.
Деси и Росен избраха да си кажат заветното „ Да “ в стеснен фамилен и другарски кръг.
Двамата се сгодиха през месец март тази година, а малко по-късно се разбра, че чакат и първата си обща рожба.
„ Бременността върви добре, добре се усещам. Напред с Бога!„, показа бъдещата майка, която се чака да роди наследник през септември. Мечтата на Росен Плевнелиев да стане татко на момиченце, няма да сбъдне и този път.
Но все пак, двамата с Деси Банова са доста разчувствани от идното щастливо събитие. Наскоро русокоската даже показа, че Росен Плевнелиев желае да участва на раждането на детето им.

По всяка възможност след раждането щастливото семейство ще замине за Гърция. Публична загадка е, че Росен Плевнелиев има приказно имение в курортното градче Урануполи.
От първия момент Деси Банова е влюбена в райското кътче и концепцията да прекара там първите месеци от живота на бебето, й подхожда.
Преди седмици тя излезе в майчинство, което съответствува с лятната почивка на рубриката й. Деси Банова не има намерение да се откаже изцяло от работата си. Но към този момент не е ясно по кое време тъкмо ще се върне в ефир.
Двамата с Росен Плевнелиев направиха връзката си обществено притежание в края на предходната година. През месец март разкриха, че са се сгодили. И единствено три месеца по-късно минаха под венчилото.
Източник bgdnes.bgЮлияна Плевнелиева написа на влюбения жених: Росене, пощади най-малко децата ни!Тежка драма в дома на бившето семейство на Росен Плевнелиев!
Екссъпругата Юлияна и двамата му сина с…Jun 19 2018skafeto.com

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР