“Много съм щастлив от титлата. Заслугата е на всички -

...
“Много съм щастлив от титлата. Заслугата е на всички -
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Много съм щастлив!

“Много съм благополучен от купата. Заслугата е на всички - Аутуори, Тони Здравков, футболистите, управление и всички, които работят в клуба. Преминахме през много компликации, само че успяхме най-после. За мен е по-сладко в този момент отпреди пет години, може би тъй като в този момент се случи в последния кръг, съобщи треньорът на първенците от Лудогорец Стойчо Стоев пред sportal.bg.

Чувствата не могат да се опишат в такива моменти. Надявам се от новия сезон да изглеждаме по-добре с новите попълнения. Предстоят ни мачове в Европа и би трябвало да се стремим да стигнем допустимо на първо време. Футболистите се събраха и успяхме. Не беше елементарно последният месец, сподели той.

Винаги витае напрежението във въздуха, когато една точка е разликата в класирането, само че не мисля, че сме се съмнявали в миналото, че ще вземем купата. Може да не сме посочили съвършен футбол, само че в такива мачове е значим характерът. Аз като треньор съм минал през всичко - от осанна до разпни го”, добави Стоев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР