Много съм огорчен от нашите приятели, но ние трябва да

...
Много съм огорчен от нашите приятели, но ние трябва да
Коментари Харесай

Борисов събра цяла сцена кметове, за да покаже пропукания ГЕРБ

Много съм наскърбен от нашите другари, само че ние би трябвало да спрем да ги назоваваме десница от "Демократична България ", това са някогашните деца, внуци на алената номенклатура. Това зави водачът на ГЕРБ и министър председател на България Бойко Борисов по време на националната работна среща на партията. Той уточни, че в някои градове със Съюз на демократичните сили са съумели да излязат с общи претенденти, а в други – не.

„ В някои градове с сътрудниците от Съюз на демократичните сили бяхме съперници, където обединението не можа да излъчи единна кандидатура. После се борихме с политически претекстове – някъде победиха те, някъде ние. Но когато става въпрос за антикомунизма, демокрацията, няма какво изобщо да се замисляме. Някак си услужливо една седмица слушах единствено за Благоевград и Русе. Ами, Севлиево, Габрово, Търново, Свищов, Горна Оряховица няма ли ги на картата, уважаеми господа? А Ловеч, Кюстендил, Враца, Монтана? “, запита министър-председателят. Той се върна и на "Костинбродската спекулация " от 2013-а. "На нас още не ни е минал периода за Костинбродската спекулация?! Те ли демократи, бе! Те ли се съешиха с Христо Иванов! Това не е градска десница, Росене (президентът Плевнелие, който също атакува градската десница преди този момент – б.р.), това е опозицията на комунистическата партия. Те съвсем купиха "грипените ", само че ние обърнахме и купихме Ф-16. В НАТО ни гледат по различен метод. Това най-много ги вбеси ", продължи Бойко Борисов. По думите му те не си сдържали нервите, когато службите и прокуратурата хванали за шпионаж няколко индивида. "Е, това към този момент ги разкри и те си отидоха при Мая Манолова ", добави Борисов. Той ги укори, че са подкрепили партии, които защитавали Орешарски и попита до там ли са паднали.

"Строим с гърците, строим с турците, строим газови автомагистрали. Кое им хареса Мая повече?! Какво избраха повече от нея?! Обикалят от телевизия на телевизия, изливат компромати ", продължи министър председателят.

След като атакува така наречен градска десница поради това, че на балотажа в София е подкрепила Мая Манолова, Борисов не пропусна и Българска социалистическа партия.

"Г-жа Корнелия Нинова и някои социолози и политолози, които приказват за "пропукания ГЕРБ ", ме въодушевиха да покажа по какъв начин наподобява "пропукания ГЕРБ ", сподели той и уточни с ръка зад себе си, където на сцената колкото да се побираха новоизбраните кметове на ГЕРБ.

"Ние с тази войска, в случай че им създадем едни избори - какво ще стане?! Пак ще се похарчат няколко стотин милиона ", уточни Борисов. Според него "само в служебното държавно управление се губят 100 тира цигари ".

"Аз като се усещам отговорен, давам оставка и в случай че не ме върне народът, си заставам у нас ", сподели още министър председателят на актива на партията. Той предложи на кметовете и общинските съветници да милеят за хората и те да виждат това. И в края на словото си не пропусна да означи, че ГЕРБ е победил в родните места на президента Румен Радев, Корнелия Нинова и Мая Манолова – хасковското село Славяново, с. Крушовица, Мизия и Кюстендил.

"Във Видин нашият "противник ", доктора Цветан Ценков – б.р.), е тук с нас, кметът на Пазарджик (Тодор Попов – б.р.) е тук с нас. Защото ние сме съидейници ", продължи Борисов, говорейки за кметовете на тези два града.

"Не помните ли Хасково, какво знамение беше?! Нали от Хасково тръгваше успеха?! Гражданите им дадоха отговор още на първи тур. На Делян Добрев ще му кажа - по-добра реабилитация от тази, няма брат! ", сподели още Бойко Борисов. Добрев беше единственият регионален координатор на ГЕРБ, който също беше поканен да излезе на сцената заедон с новоизбраните кметове от региона.

"Понеже споделиха, че ромите доста обичали Бойко. Циганите имат право да ме обичат. Защото им вкарахме 50 000 деца да учат, а не да се учат да крадат ", уточни той. И се обърна към "високоинтелигентнте ": "В непорочност работят единствено роми. Метат като пчелички! В мръсните работи са единствено роми! Затова смятам, че има право да гласоподават повече за нас! "

Борисов не подмина и президента Радев. Каза, че си е направил труда да види по какъв начин са дали своят вот ромите на президентските избори. "Оказва се, че Радев го обичат повече ", уточни Бойко Борисов и извади данни от президентските избори от 2016 година

"Разбрах, че госпожа Нинова е споделила, че имало репресирани хора след изборите в Благоевград и в Пазарджик. Да ми ги прати тези хора. Ако се окаже, че е правилно, този, който си го е разрешил, ще види реакцията! Ние за Кърджали, в случай че речем да пискаме, то е знамение там ", сподели в края на изявлението си Борисов.

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия обявиха, че са алармирали европейските посланици и институции за метода на осъществяване на избори у нас и репресиите след тях. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова направи поръчка, че от партията ще продължат да изнасят данни за случаи на репресии.

Бойко Борисов поздрави актива на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. "Принципът на синия цвят ни задължава да бъдем дружно ", заключи той и разпусна съвещанието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР