Много са причините, натрупани през годините. Не съм напуснала ГЕРБ,

...
Много са причините, натрупани през годините. Не съм напуснала ГЕРБ,
Коментари Харесай

Джема Грозданова подсказа кога е настъпил разривът между Борисов и Цветанов

Много са аргументите, насъбрани през годините. Не съм напуснала ГЕРБ, с цел да отида в плана на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това съобщи някогашният ръководител на парламентарната комисия по външни работи Джема Грозданова.

"Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е бил постоянно индивидът, който е понасял негатива в партията. И той си потегли почтено. Не мога да бъда окачествена като човек на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той е довел повече от 60% от хората в ГЕРБ. Аз бях персонален ортодонт на децата му ", описа тя.

Джема Грозданова не предвижда какъв брой хора от ГЕРБ в този момент биха последвали Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Тя му призна ролята за структурирането на ръководещата партия.

Джема Грозданова сподели, че в никакъв случай не е била близко нито до Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, нито до самия Цветанов, с цел да знае по кое време тъкмо е избухнал разрива. Призна обаче, че е имало струпване на "някакви проблеми ".

"Всяко нещо има начало и край ", сподели сбито Грозданова.

"Нека не забравяме, че Цветанов не е бил първият човек в партията. Правим по този начин да се опитаме да работим в този момент по различен метод ", уточни още тя.

По мотив напускането си на ГЕРБ някогашният народен представител изброи някои тематики, които са дали подтик на решението й.

"Нямахме силата да ратифицираме съглашението с Канада, не се присъединихме към пакта на миграция за Организация на обединените нации и третото - Истанбулската спогодба, за която аз съм работил доста ", конкретизира Джема Грозданова.

От думите й стана ясно още, че след Председателството на България на Европейски Съюз нещата са се трансформирали и в Народното събрание към този момент външната политика не е била приоритет. През юли пък тя е провела събитие за Китай, на което пристигнали петима депутати, от които никой не се е изказал.

"В партийната ми работа в действителност пристигна управлението на партията и ми благодари, само че бе отравена рецензия, че не съм била нападателна към десните партии в региона, който оглавявам в София ", сподели тя и разкри, че рецензията е била отправена от административния секретар на партия ГЕРБ Цветомир Паунов.

Джема Грозданова не е имала чести срещи с Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Тя му е загатнала преди година, че мисли да напусне ГЕРБ. Грозданова е желала да заема друга европейска позиция, което обаче не е станало.

"Преди една година, в случай че имах поддръжка, бих могла да получа този пост. Нямаше по какъв начин да остана в ГЕРБ, тъй като този пост допуска безпартийност. Бих работила за страната си по този начин, както считам за добре ", сподели още тя.

Джема Грозданова разкри, че при акцията за локалните избори в София Малина Едрева е споделила, че ГЕРБ има потребност от Съюз на демократичните сили. Според Грозданова обаче би следвало ГЕРБ да има задоволителен профил на дясна партия, с цел да има потребност да си пришива Съюз на демократичните сили.

"Никой не може да бъде откъснат, без самичък да реши ", добави на финала Джема Грозданова.

На финала тя сподели, че поддържа митингите, а Народното събрание е изгубил своята легитимност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР