Много са ми нещата, които искам да направя, и си

...
Много са ми нещата, които искам да направя, и си
Коментари Харесай

Васил Найденов потвърди слух

" Много са ми нещата, които желая да направя, и си ги пожелах на Нова година. Едното е да намерим спонсорство за киномюзикъл, който 50 на 50 към този момент сме договорили с хора от Народния спектакъл, а другото е да осъществя турне през лятото. "

Това удостовери най-голямата звезда на българската сцена Васил Найденов. Слуха, че ще е основен воин в мюзикъл, той показа още преди Коледа.

" Обадиха ми се хора от Народния спектакъл, още не желая да им споделям имената. Но ще вземам участие и моята роля е доста значима, а всичко ще се снима в Пловдив. Интересна е концепцията ", споделя Кеца пред " България Днес ".

За турнето му пък се бил договорил още във Варна, когато му предложили да провеждат няколко негови концерта из всички летни театри из страната.

" Дано и това се случи, само че най-много си пожелах здраве, тъй като, както нееднократно съм казвал, аз съм най-болнавият човек на света. Два дни преди Коледа се бях тормозил за едни проучвания, популярност богу, че се оказаха положителни. По този мотив желая да благодаря на проф. Салтиров, който се погрижи съвършено за мен. Иначе като цяло, знаете, мен все ме боли гърлото. И в случай че има лек грип, то аз съм първият, който ще го хване ", смее се звездата и прецизира, че по тази причина от време на време звучи дрезгаво, което в действителност хората доста харесвали. " Та в действителност може би по този начин съм и съвременен за хората ", майтапи се Найденов.

Освен всички неща, които Кеца си пожелава, напълно скоро ще станат факт и 40-годишните му песни, които към този момент е записал в събирателен албум с шлагери. " Някои от текстовете и музиката са извънредно хубави, само че ги бях не запомнил, в този момент ги преоткривам. Мисля, че ще се харесат на хората, даже в нов аранжимент. А по-късно ще ги пея и на участия. Не може единствено с едни и същи шлагери да се представям ", смее се Васко Кеца.

Най-добрият ни реализатор въпреки всичко ще си даде и дребна отмора, само че още не е решил къде да отиде най-малко за седмица.

" Винаги съм казвал, че имам извърнат график, и ми е мъчно от време на време да се пригодя към друго. Дори когато съм у дома, не мога да заспя по-рано от 3-4 часа през нощта. Затова, като си почивам, виждам да съм отвън България ", споделя още любимецът на публиката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР