Много са известните личности дадоха своя принос в борбата с

...
Много са известните личности дадоха своя принос в борбата с
Коментари Харесай

Звездата, която дави 10 млн. долара за засегнатите от коронавируса

Много са известните персони дадоха своя принос в битката с ковид, като подариха средства. Между тях попадат имената на Едуард Нортън, Гуинет Полтроу, Риана, Райън Рейнолдс и брачната половинка му Блейк Лайвли, Арнолд Шварценегер, Анджелина Джоли, Роджър Федерер.
 Риана, коронавирусът и какъв брой милиона подари певицата за битката с епидемията
Риана се раздава, без да му мисли

Колко великодушна е певицата

По-голямата част от тях подкрепиха нуждаещи се, като подариха по 1 милион $. Една от най-щедрите досега се оказа Риана, която даде 5 милиона $ за битката с COVID-19, предопределени за разнообразни дела.

Опра Уинфри обаче съумя да изненада всички, като разгласи, че ще даде 10 млн. $ за справяне с пандемията от новия ковид. Телевизионната водеща не конкретизира накъде ще бъдат ориентирани 9 млн. $, само че посочи, че част от дарението - 1 млн. $ - ще отиде за нова самодейност, наречена Американски хранителен фонд (America " s Food Fund), която ще помогне за изхранването на локалните общности.
 Снимка 447304

Фондът е взаимно изпитание на деятеля и началник готвач Хосе Андрес, създател на World Central Kitchen, основният изпълнителен шеф на Feeding America Клер Бабино-Фонтено, артистът Леонардо Ди Каприо, милиардерката Лорийн Пауъл Джобс и Apple.

" Дарявам 10 милиона $, с цел да оказа помощ на американците през пандемията в разнообразни градове и региони, където съм израснала ", посочи водещата в профила си в Instagram, като добави, че още си спомня по какъв начин е израснала с майка си в Милуоки, по какъв начин са нямали средства и по какъв начин от време на време им е трябвала помощ, с цел да оцелеят.
 Опра Уинфри и защо е похарчила първия си чек за 1 милион $
Изненадващата покупка на Опра Уинфри с първия извоюван милион

Скъпо наслаждение

И в случай че останахме прелестно сюрпризирани от постъпката на Опра Уинфри и огромната сума пари, които ще подари, то нямаме думи, с цел да опишем голямото подаяние на Джеф Безос. Най-богатият човек в света разгласи, че ще подари цели 100 млн. $ на Feeding America.

View this post on Instagram
A post shared by Oprah (@oprah) on Apr 2, 2020 at 5:45am PDT

Като гледаме какви милиони се раздават в Съединени американски щати, американците няма какво да ги мислим. Въпросът, който ни вълнува обаче, е какво ли ще вършим ние в бедна България.
 Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер, Анджелина Джоли и даренията, които направиха
Милионите, които раздават Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер и Анджелина Джоли

Техният принос за битката с COVID-19
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР