Много са хората, които имат кредити, но колко са пострадалите

...
Много са хората, които имат кредити, но колко са пострадалите
Коментари Харесай

Кредитен консултант: Бъдете внимателни! Не взимайте панически решения

Много са хората, които имат заеми, само че какъв брой са потърпевшите още не можем да кажем, само че сигурно към този момент има първи наранени, съобщи пред Българска национална телевизия кредитният съветник Тихомир Тошев.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1537
Ако имате ипотечен заем и нямате заделени пари за вноски, първо се обадете в банката си, посъветва той и подсети, че има банки у нас, които сами подхващат помощ.

Тошев обясни какво значи кредитна почивка.

Той персонално съобщи, че не чака лихвите по заемите да скочат и разясни, че все още в действителност има огромно предпочитание да се оправим с тази вирусна рецесия.

Според Тошев обаче в този момент в действителност може да понижат обаче искащите да търсят.

На въпрос дали в този момент неналичието на ипотечни заеми ще се отрази на пазара на парцели, кредитният съветник съобщи, че все още е рано да се приказва за това.

Относно това по какъв начин да разпределим заплата си в миг на рецесия, Тихомир Тошев съобщи, че е значимо в този момент да мислим първо за храна и сметки.

Кредитният съветник съобщи изрично, че в този момент е значимо да действаме деликатно и рационално и да не взимаме под паника решения.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1537  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР