Много рядко са случаите, в които двама души съумяват да

...
Много рядко са случаите, в които двама души съумяват да
Коментари Харесай

Моника Белучи и Венсан Касел заедно с децата на езерото Комо

Много рядко са случаите, в които двама души съумяват да запазят положителните си връзки, откакто един път са взели решението да сложат завършек на сантименталната си връзка. Особено в случай че става въпрос за известните персони... По неписано предписание по-голямата част от техните романси завършват тъкмо по този начин, както са почнали - с гръм и тропот, написа dir.bg.

Но не по този начин стоят нещата при едни от най-обичаните, въпреки и някогашни, двойки от европейското кино, а точно Моника Белучи и Венсан Касел. Актьорите са живото доказателство за това, че не е належащо след раздялата си с някого човек да се пробва да не помни аргументите, предиздвикали го да се влюби в него първоначално. Напротив, точно тези фактори оказват помощ на взаимното почитание остане жива, при все това любовта към този момент си е отишла.

Французинът и италианката публично споделят 14 години от живота си, най-малко в продължение на толкоз са женени, макар че при започване на познанството си, датиращо от 1996 година, когато снимат кино лентата " Апартаментът ", никой от тях не изпитва увлечение към другия. Нещо повече, те въобще не се харесват от пръв взор. Според Венсан екранната му партньорка наподобява изцяло безмозъчна, а от своя страна Моника го намира за високомерен и надут парвеню.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР