Много рядка находка от животинския свят бе уловена край бургаския

...
Много рядка находка от животинския свят бе уловена край бургаския
Коментари Харесай

Извадиха уникална риба от Черно море край Бургас

Много рядка находка от животинския свят бе уловена край бургаския бряг. Популярният бургаски въдичар Александър Тенишев се похвали в групата " Риболов край Бургас " с улов на тежка артилерия меджид с приблизителна дължина 40 см, оповестява uniconbg.com.

По принцип тази риба е с много по-малки размери, само че в тази ситуация това е рядко срещано изключение. За находката си той получава поздрави, само че има и закачливи намеци, че ставало въпрос за " пройдоха ", " преродена " риба и прочие Факт е обаче, че фотографията, на която той държи рибата в ръката си, е изцяло достоверна. Изглежда по това време има и хранителна среда за нея. На външен тип може да бъде сбъркана за момент с океански хек или тресчица. Но си е нашенска и е наедрял меджид.

Редки екземпляри като тази риба няма по какъв начин да се видят на тезгяха по магазините. Обикновено те си остават домакински трофей за оня, който я е уловил с одобрени начини. Тенишев е прочут и с други открояващи се титли, в това число от сладководни води.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР