Много родни инвеститори се насочват към пасивен доход от криптовалути

...
Много родни инвеститори се насочват към пасивен доход от криптовалути
Коментари Харесай

Копаене на криптовалути: Облачен добив на Биткойн – мисия възможна с Bitcoin Minetrix

Много родни вложители се насочват към въздържан приход от криптовалути в последните години, защото крипто майнингът се оказа много сполучлив за мнозина.

Крипто “копачките ” се трансфораха в доходоносна инвестиция, която може да се избие неведнъж. През последние години обаче, с намаляването на премиите през 2020 година и идният Биткойн халвинг през 2024 година, най-вероятно ще стане още по-трудно да се добива най-ценната криптовалута в света.

И точно тук се намесва Bitcoin Minetrix , който може тотално да промени визиите за награди на придобит блок. Но и до такава степен ще стигнем – дано стартираме с основите.

Какво е копаене на криптовалута и по какъв начин работи?

Копаенето на криптовалута малко прилича на миньорството. За да можете да си го визиите по-лесно, представете си копаене на злато, само че в цифров формат. Не ви би трябвало лопата, а мощен компютър с големи изчислителни запаси, който взема решение комплицирани математически уравнения с цел да верифицира транзакции по блокчейн мрежата.

Когато тези уравнения се решат, транзакциите се прибавят към блокчейна, което подсигурява и улеснява бързия и сигурен продан на криптовалути. За този труд, миньорите се награждават с новосъздадени монети и такси от транзакциите. Този развой освен поддържа мрежата, само че също по този начин усилва общия размер на криптовалутата.

Обаче, копаенето на криптовалута изисква забележителна сила и може да бъде доста комплицирано и скъпо, изключително за нови крипто миньори. Това основава конкуренция сред тях и непрестанно възходяща потребност от по-мощни и ефикасни машини.

Ако стартирате в този момент, ще ви бъде ужасно мъчно да съумеете, а отговорът е елементарен – началната инвестиция е голяма, а в случай че нямате доста свободно пространство, достъп до на ниска цена ток и големи механически знания, то възможностите ви са към този момент лимитирани. Добавяйки едни евентуални 100,000 лв. инвестиция в Биткойн копачки, можем да се каже, че за дребния вложител това е сложна задача.

Ами, не напълно. Нека забележим за какво.

Добив на Биткойн в облака – действителна опция

Както към този момент споменахме, крипто майнингът се реалокира в облачното пространство , като има не една причина това да се случи.

  • Облачният рандеман разрешава икономисване на запаси и понижава началните вложения – добивът в облака понижава потребността от закупуване на скъпо съоръжение и заплащане на огромни сметки за електрическа енергия. Инвеститорите просто наемат изчислителна мощност от облачни услуги, което понижава бариерата за вход и облекчава присъединяване в мрежата.
  • Предлага еластичност и скалируемост, което разрешава оптимизация на ресурсите в действително време – oблачният рандеман дава еластичност при скалирането на запаси според от потребностите на вложителите. Това разрешава на миньорите да усъвършенстват своята активност в действително време, като усъвършенстват успеваемостта и рентабилността.
  • Намалени хардуерни опасности – Облачният рандеман понижава риска от загуба на инвестиция заради хардуерни неизправности. Това прави копаенето по-достъпно и с по-нисък риск за самостоятелни вложители.

Stake-To-Mine – новата идея на Bitcoin Minetrix, която може да завоюва вложителите

Решения, които могат да неуспехи сегашни проблеми постоянно са добре посрещани от общността. В случая на Bitcoin Minetrix , проблемите не са един или да за решение.

Облачният рандеман на Биткойн се явява страхотна алтернатива, когато е изпълнена от експерти, само че в някои случаи измамници вземат огромни депозити, които не водят до нищо хубаво. Високи комисиони пък също могат да изядат облагите на вложителите, което опорочава цялата концепция зад облачния майнинг.

Stake-To-Mine – най-хубавото от два свята

Stake-To-Mine концепцията комбинира най-хубавото от добива на Биткойни, като в същото време се обвързва с консенсусният механизъм на Етериум – Proof-of-Stake (PoS), с цел да даде бърза скалируемост, ниски цени за транзакциите и улеснен и обективен рандеман.

Как се осъществя концепцията?

  1. Инвеститорите закупуват токени $BTMTX от уеб страницата на предварителната продажба
  2. Вкарват ги в стейкинг пула на Bitcoin Minetrix
  3. Стейкинг премиите служат като добивни заеми, които ще се употребяват за копаене на Биткойн.
  4. Инвеститорите ще генерират въздържан приход от крипто инвестицията си.

Как да закупя Bitcoin Minetrix?

Бързо и елементарно можете да закупите токени, като не ви би трябвало регистрация в платформа. Няма и такси за инвестиция. Нека забележим по какъв начин да го извършите в няколко стъпки:

  1. Посетете уеб страницата на Bitcoin Minetrix
  2. Определете каква сума желаете да инвестирате (средната инвестиция все още е $409)
  3. Купете токени
  4. Сложете ги в стейкинг пула
  5. В края на предварителната продажба ще можете да заявите своите токени

Често задавани въпроси

Каква е цената на Bitcoin Minetrix?

Цената по време на предварителната продажба е $0.011, като ще ще покачва с времето.  

Каква е разликата сред токени и добивни заеми?

$BTCMTX е ERC-20 токен, който се употребява за погашение на дяловете на всеки вложител. Токените се изгарят в екосистемата, като в подмяна се получават ресуриси за заоблачен майнинг. Няма оптимален предел на добивните заеми.

Защо Bitcoin Minetrix е доста по-добра опция на обичайният заоблачен рандеман на Биткойн?

Bitcoin Minetrix употребява децентрализирания метод, който е употребен от блокчейнът на Етериум, с цел да верифицира стейкинг токените и да ги разпредели заслужено. Всички вложители имат достъп до транзакциите, с цел да се предотврати ниско погашение на дивиденти или измами, които се срещат в промишлеността.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР