Много реформи и проектозакони, свързани с Плана за възстановяване и

...
Много реформи и проектозакони, свързани с Плана за възстановяване и
Коментари Харесай

Денков обеща приемственост, където е работено добре

Много промени и проектозакони, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, както и що се касае до правенето на постоянен бюджет - това ще са първите цели на възможният нов кабинет, разяснява Денков след траялата към 4-5 минути

Ще има и последователност сред някои служебни министри и възможните бъдещи такива, отговори на въпрос на News.bg той.

" Естествено е там, където се работи добре, където има прогрес, да се продължи и да се потърси развиване. Има сполучливи министри, само че има и такива, които не са се справили със задачата си ", сподели националният представител, без обаче да посочи кои тъкмо служебни министри са съумели да реализират дилемите си и кои не.

Денков също така " нямал концепция " от кое място идва за сигурност.
 Радостин Василев напусна Политическа партия, пусна запис и му сложиха защита
Радостин Василев напусна Политическа партия, пусна запис и му сложиха защита

Политическа партия били виновни да бъдат единствената бариера пред ГЕРБ, а предали гласоподавателите си

" Този запис бе разяснен изцяло превратно. Всъщност службите би трябвало да служат на България. Затова цялата концепция е управлението им да не се избира единствено от Министерския съвет, по тази причина преди години е трансферирано към президента. Тази структура работи добре, до момента в който служебните държавни управления не станат по-дълги от постоянните. (...) Не споделям, че това наложително е неприятно, само че споделям, че няма по какъв начин изпълнителната власт да работи обикновено, без да работи дружно със службите ".

Има два разновидността, които да се прегледат - при избирането на управителни фрагменти за службите да има равна отговорност сред изпълнителната власт, т.е. Министерския съвет, и Народното събрание, или сред Министерски съвет и президента, уточни вариантите Денков.
 Асен Василев: Заставам зад думите си - службите ни са пробити
Асен Василев: Заставам зад думите си - службите ни са пробити

Властта за ПП/ДБ не е самоцел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР