Много представители на силния пол се страхуват от независимостта и

...
Много представители на силния пол се страхуват от независимостта и
Коментари Харесай

8 причини защо силните жени са МАГНИТ за истинските мъже

Много представители на мощния пол се опасяват от независимостта и духа на мощните дами. Но има и такива, които като че ли са привлечени като с магнит към тези дами. Ето какво обича един същински мъж в характера на една мощна жена.
1. Тя се отдалечава, когато би трябвало
Тя може елементарно да разпознава токсичните хора и няма да търпи нелепости или кофти държание. Не се опасява да бъде сама и несъмнено не спада в категорията „ лепка ”. Дори да ви харесва, тя постоянно дава място, без да се постанова.
2. Знае какво желае
Тя има свои лични цели и работи за постигането им. Не се отхвърля елементарно и би отишла до крайности, с цел да реализира желанията си.
3. Прощава на хората към себе си
Силната жена знае, че никой не е съвършен и да се ядосваш за непознати неточности е просто загуба на време и сила. Бързо се извинява, когато бърка и продължава напред. Но и прости на другите, тъй като това е най-хубавият метод да се учиш и да растеш.
4. Контролира страстите си
Тя отстъпва обратно, с цел да види цялостната картина и да реши какво би трябвало да направи. Внимателно се оправя със обстановката, избира рационално думите си, само че не бъркайте това със уязвимост, тъй като тя може да ви „ пореже ” във всеки миг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР