„Много предприятия работят по европейски проекти, благодарение на които инвестират

...
„Много предприятия работят по европейски проекти, благодарение на които инвестират
Коментари Харесай

Д-р Иво Ралчовски: Ние изпълняваме ангажиментите си и резултатите са налице

„ Много предприятия работят по европейски планове, с помощта на които влагат в образования на личен състав, внедряват нововъведения, покачват своята конкурентоспособност. Благодарение на участието ни в Европейски Съюз, имаме независимост на придвижване на артикули, услуги, капитали и хора. Млади хора се образоват и обменят опит в други страни по стратегия ЕРАЗЪМ +, средствата за която ще бъдат близо 2 пъти повече в идващия програмен интервал. Това са част от аргументите, заради които изборите за членове на Европейския парламент са важни”. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски по време на среща с представители на три компании в град Враца.
„ Благодарение на напъните и престижа на евродепутатите от Политическа партия ГЕРБ Европа познава България. Това са хора с висок професионализъм, познават извънредно добре работата на европейските институции, употребяват се с доверие и резултатът от работа им е налице - повишен бюджет за България с 3 милиарда лв., десетократно понижени такси за банкови преводи, отстранени такси за роуминг. Имам достойнството да бъда част от мощната листа на ГЕРБ, която включва хора с висока експертиза и опит в своята област”, сподели още доктор Ралчовски.
Той акцентира, че е значимо да се споделят европейските полезности от всички страни членки на Европейски Съюз и посочи по какъв начин европейското законодателство въздейства върху всекидневието на българските жители.
„ Преди четири години застанахме пред вас с съответни обещания и мото "Видими резултати ". Днес в качеството си на настоящ общински консултант мога да заявя, че ние изпълняваме уговорките си и резултатите са налице. Променен образ на града – в обществена, просветителна инфраструктури”, напомни доктор Ралчовски.
„ Нека продължим европейското развиване на България, на Северозапада. Гласувайте за Политическа партия ГЕРБ на 26 май с номер 12 в интегралната бюлетина, прикани доктор Ралчовски.
„ Северозападна България има единствен представител за претендент за евродепутат в лицето на доктор Иво Ралчовски. Той е част от листата на ГЕРБ с номер 12 и с преференция 111. Нека го подкрепим”, прикани присъстващите общинският консултант от ГЕРБ Владимир Христов. Своята поддръжка за доктор Иво Ралчовски изрази и Момчил Калистратов - член на общинското управление на ГЕРБ - Враца.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР