Много преди появата на „Мегзит“ проблемите в кралското семейство са

...
Много преди появата на „Мегзит“ проблемите в кралското семейство са
Коментари Харесай

Меган с ултиматум към Хари: Или аз и Арчи, или семейството! - slava.bg

Много преди появяването на „ Мегзит “ проблемите в кралското семейство са се усещали. Източник от Бъкингамския замък показа с английския таблоид „ Daily Mail “ нови детайлности за отделянето на принц Хари и Меган Маркъл.

Според него никой в Двореца не е бил сюрпризиран от решението на херцозите на Съсекс да предпочетат шоубизнеса пред кралските си отговорности.
По думите му обаче по-нататъшното развиване на събитията в действителност е било неприятна изненада за всички тях.

„ Хари се отхвърли от всичко – безусловно от всичко. Той изгори до последно всички мостове. Що се отнася до Меган... Е, тя получи това, към което се стремеше, прибавя източникът. – Двамата извървяват пътя си. Те имаха сватбата, която желаеха, къщата, която желаеха, офиса, парите, пътуванията. Какво повече биха могли да желаят? Но те очевидно усещаха, че фамилията просто не може да ги устоя. Чувстваха се в капан и имаха вяра, че всички, в това число принц Уилям, се пробват да ги отстранят. “

Източникът също по този начин прибавя пред изданието за метода, по който Хари и Меган са уведомили околните си за съдбоносното си решение. По думите му, херцозите уведомяват Елизабет II и принц Чарлз за решението да получат самостоятелност от кралското семейство по имейл. „ Всички разбираха, че Хари и Меган желаят нещо друго и бяха решени да им оказват помощ, само че не беше елементарно. Проблеми със сигурността и финансирането, визите и налозите – никой от тях не бе помислил за това “, добави източникът пред изданието.

Принц Хари беше помолен да предложи някои хрумвания, само че той го одобри като фамилно отвращение да помогне. Елизабет II била шокирана от протичащото се, изключително се възмутила от неуважението на внука си: „ Кралицата не заслужава такова отношение. Лесно е да се каже: Хари и Меган сами изкопаха дупка, даже и самите да излязат. Но тяхното деяние ще има последици за бъдещите генерации. “

Затова пък, съгласно източника, Маркъл е била много удовлетворена, че проектът ѝ проработил. „ Меган показа на брачна половинка си ултиматум: твоето семейство против мен и Арчи. Хари се надяваше, че може да прекрачи желанието си за независимост с кралското си поколение, само че Меган го убеди, че няма различен метод. Тя го накара да избере. В продължение на три месеца той се убеди, че е постъпил вярно “, споделя още източникът.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР