"Много преди кампанията и по време на самата кампания съм

...
"Много преди кампанията и по време на самата кампания съм
Коментари Харесай

Евродепутат от ГЕРБ заговори за важна привилегия на българите

"Много преди акцията и по време на самата акция съм се срещал с младежи и постоянно съм казвал пред тях, че евроизборите са техните избори. " Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов на конференция на тематика "Европейски избори 2019 година - равносметката. Перспективи и провокации пред новите членове на Европейския парламент ".

Той изясни, че младежите имат привилегията да се възползват от опциите, които дава участието в Европейски Съюз като работа, обучение и развиване.

Адемов разясни, че е имал опцията да бъде в Европарламента за 2 години и през това време е съумял да се запознае с това по какъв начин действа Европейския парламент, кои са комисите и технологията за взимане на решения.

"Мисля, че получих един доста скъп опит, който ще ми е от изгода в идващия мандат, този път цялостен от 5 години ", сподели евродепутатът от ГЕРБ.

Той напомни, че Екологичен потенциал има 751 евродепутати, а представителите от България са 17 души.

"Представете си какъв брой старания ще са ни нужни, с цел да прокараме българския интерес в Екологичен потенциал ", посочи Адемов и добави, че няма да бъде по никакъв начин елементарно.

По думите му за разлика от българския парламент, където пристрастеностите са постоянно нажежени до алено, евродепутатите са показали единение когато е трябвало да се отбрани националния интерес на България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР