Много правилно и навременно решение е смяната на Янев, това

...
Много правилно и навременно решение е смяната на Янев, това
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Смяната на военния министър е повратна точка

" Много вярно и навременно решение е промяната на Янев, това е повратна точка. Лидерството на премиера ще е очевидно и да стартират измененията в защитата ни. Очаквам новият боен министър да бъде мощно подсилен от Народното събрание ". Това съобщи Велизар Шаламанов, някогашен боен министър, пред.

По думите му постът министър на защитата е за " Продължаваме Промяната ", а проф. Тагарев е извънредно положително решение. " Проблемът беше в разноговоренето. Даваха се разнообразни сигнали от министър председател, президент и министър, в този момент позицията е консолидирана ", уточни той. И добави, че в спора Русия-Украйна има място за дипломация.

" Днес ще има послание на Байдън, той ще очертае визията си. Кризата е всеобхватна, би трябвало да чакаме и обръщението на Путин. Сценариите би трябвало да бъдат ориентирани към ограничаване на жертвите, а Европейски Съюз би трябвало да има централна роля. Ако Съединени американски щати или Китай би трябвало да се намесят, а Европейски Съюз не се оправи, би трябвало да преосмислим опцията Съюзът да продължи по този метод ", безапелационен е Шаламанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР