Много потребители са на мнение, че операционната система Windows 7

...
Много потребители са на мнение, че операционната система Windows 7
Коментари Харесай

Windows 10 най-после изпревари по популярност Windows 7

Много консуматори са на мнение, че операционната система Windows 7 е по-добра от Windows 10. За страдание, нейните времена наближават към своя логически край. След една година Microsoft ще приключи разширената поддръжка на Windows 7 и операционната система дефинитивно ще остане в предишното.

Въпреки всичко това, Windows 7 се радва на величествен триумф и до през днешния ден бе най-популярната Оценка за съвместимост в целия свят. Но не щеш ли три и половина години след излизането си, Windows 10 съумя да изпревари по известност Windows 7.

NetMarketShare заяви, че в края на месец декември 2018 година, делът на Windows 10 към този момент е 39,22%, а на Windows 7 е 36,90% на компютърния пазар .

Това е добра вест за Microsoft, само че софтуерният колос има още доста работа по тази операционна система. Както към този момент казахме, поддръжката на Windows 7 завършва след година, а 37% от потребителите не престават да я употребяват. И още, по-голямата част от тях са корпоративни консуматори. Те са добре известни с нежеланието си да се обновяват до по-нови версии на Windows и избира да употребяват тестван с времето програмен продукт. Въпреки че Windows 10 скоро ще чества четвъртия си празник, тази операционна система няма изключително добра известност измежду потребителите. Непрекъснатото недоволство от следене и изпращане на персонална информация към сървърите на Microsoft, недогледаните обновявания, насилствените ъпдейти и странните промени значително скапват репутацията на Windows 10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР