Много популярни родни миски и певици са си оперирали нослетата,

...
Много популярни родни миски и певици са си оперирали нослетата,
Коментари Харесай

Грозните патета на шоубизнеса: Как са изглеждали "красавиците" преди да кръцнат нослетата?

Много известни родни миски и певици са си оперирали нослетата, защото ги считали за криви или прекомерно издължени. Фолк певицата Галена се подложи на ринопластика в Сингапур. Тя е една от дребното известни дами, които имат голям брой корекции, само че до една изпипани.



Адриана, по-известна като Мис Пиги,
умерено може да стресне всеки хлапак. Слаб доктор или странни условия от страна на певицата я трансфораха в плашеща панорама.

С модифицирани нослета са Райна, Бони, Димана, Таня Боева, Емилия, Алисия и Яна Маринова. Техните промени след интервенциите не са толкоз фрапиращи за разлика от подобренията на Олга Модева и Тамара Георгиева.





Динко и Мария Игнатова също имат ринопластики, само че не разясняват подобренията. С нови нослета са Деси Димитрова-Фото сесията, Глория Аенска, Катрин Вачева, Джулиана Гани.

Катрин Вачева, която в никакъв случай не е била първа хубавица, също се е възползвала от услугите на пластичната хирургия. Тя сама съобщи, че си е правила интервенция на носа, откакто бе пребита от футболиста Орлин Орлинов, който съумя да осъди.





Джулиана Гани скоро претърпя трета интервенция на носа в клиника в Германия. Миската споделя, че обича от всичко по доста, по тази причина не стопира да поправя разнообразни елементи от тялото си.

Организаторката на състезанието „ Мис Силикон “ Мариана Маринова също има няколко корекции на носа си, само че най-фрапантната й интервенция на дупето, където е наляла към три кила биополимер, написа „ Телеграф “.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР