Много политици стигнаха до крайности. Те трябва да бъдат забравени,

...
Много политици стигнаха до крайности. Те трябва да бъдат забравени,
Коментари Харесай

Живко Тодоров:Политиката трябва да е място за работа

Много политици стигнаха до крайности. Те би трябвало да бъдат забравени, тъй като се задават месеци на икономическа рецесия, а може и на политическа. Политиката би трябвало да е място за работа.
Това съобщи Живко Тодоров от Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ в ефира на Нова телевизия.

Трябва се промяна в правосъдната система. Трябва да се промени моралът при вземането на решения в правосъдната система. Повдигат се обвинявания и се вършат инспекции, има задържани министри. Това е в реда на нещата.

Що са отнася до записите на премиера, той съобщи, че би трябвало да се види дали са същински тези записи и кой ги е правил. " Ако той беше според, то тези записи нямаше да излизат. Всеки може да бъде записан. Не ме интересуват, те са в областта на клюките. Записите са в полза на всеки политически конкурент ", сподели още той.

" Трябва да има разговор с протестиращите. С наслаждение бих се срещал с хората.

Имаше палатки пред община Стара Загора и аз се срещнах с тях. Видях, че са прави. Всеки политик би трябвало да загърби егото си и да приказва с протестиращите. Те не желаят единствено оставка, желаят и смяна. Ако е належащо - би трябвало да се търси политически консенсус ", съобщи Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР