Много политически инженери се опитват да подменят играта, само че

...
Много политически инженери се опитват да подменят играта, само че
Коментари Харесай

Фандъкова откри кампанията си с послание да не се подменя играта

" Много политически инженери се пробват да подменят играта , единствено че аз не съм и в никакъв случай няма да бъдат част от това ", съобщи актуалният столичен кмет и претендент за четвърти мандат Йорданка Фандъкова на формалното разкриване на предизборната си акция в неделя. На идните локални избори тя и партията ѝ ГЕРБ са изправени пред съществено предизвикателство, защото съгласно предварителни социологически прогнози е допустимо да изгубят кметския пост, което да дестабилизира ръководещите на национално равнище.

" Всички споделят, че тези избори за кмет на София ще са разнообразни, тъй като са огромната борба за власт. Не! Не това е залогът! ", обърна се Фандъкова към присъстващите.

" Знам, че доста политически инженери се пробват да подменят играта. Знам, че несъмнено им е значимо. Само че аз няма да съм и в никакъв случай не съм била част от това. Заставам пред всички с лицето и биографията си. Както някой написа със " скучната " ми биография. Да, в днешно време е скучно да си пореден, само че съм такава. Не предефинирам огромни интервали от живота си, не ги заменям, не ги укривам, както е съвременно. Не давам неизпълними обещания. За мен през днешния ден стартира намерено и почтено съревнование на хрумвания, решения и планове за София ", разгласи Фандъкова.

По думите ѝ тези избори са значими, тъй като на тях се вземат решение две значими неща: " Първото значимо нещо е по какъв начин София ще продължи да се трансформира – дали със силата на опита и с поуките от научените уроци ще стъпим на хубавичко основа на направеното, с цел да увеличим скоростта на смяна и строеж. Второто, с каква цел София ще се развива– знам, че в този момент София има неповторим късмет да направи огромна крачка в своето развиване ".

Работихме по този начин, че в идната година-две пред града ни стои огромната опция да притеглим стратегически вложител във високотехнологичното произвеждане, разгласи Фандъкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР