Много пияна или дрогирана бургаска кифла се помисли за недосегаема

...
Много пияна или дрогирана бургаска кифла се помисли за недосегаема
Коментари Харесай

Див екшън в Бургас! Неадекватна кифла си хвана такси и за шофьора стана страшно!

Много пияна или дрогирана бургаска кифла се намерения за недосегаема и атакува таксиметров водач. Дивият екшън се е разиграл рано тази заран, оповестява " Флагман ".

Младата жена, със спортна фигура, си е хванала такси от стоянката на Операта за жк " Зорница ". По пътя обаче станала доста нападателна и извикала мутри на крайната точка, с цел да пребият водача. Накрая откраднала ключовете за колата и избягала.

Колежка на лидера сигнализира за нападението. Вижте целия й роман за екшъна:

" Моят сътрудник качил момиче от Операта, не от поръчка, а инцидентен клиент за 47 блок в жк " Зорница ". Младата жена била очевидно в нетрезво положение - или доста пияна, или е употребявала други субстанции. Не след дълго тя почнала да го наскърбява и да го заплашва. Колегата ми обаче, тъй като е доста учтив човек, не е реагирал по никакъв метод. Тя траяла, даже се обадила на нейни другари пред него, с цел да чакат колата пред блока и да го пребият. Тъй като не е конфликтен, водачът доста се е изплашил. Решил вместо да завие към жк " Зорница " от кръговото придвижване на хотел " Мираж " да отбие към бензиностанция ОМВ, където знае, че има хора и камери.

На самото колело обаче, когато момичето усетило желанията на сътрудника ми, станала още по-агресивна. Започнала да го удря, да дърпа кормилото, той едвам съумял да овладее колата. Все отново съумял да стигне до бензиностанция ОМВ и тъкмо когато набира незабавния тел. 112, с цел да повика помощ, клиентката взима устройството и го изхвърля. Шофьорът се навел да си вземе телефона, а през това време дамата е откраднала ключовете на таксиметровата кола и избягала през парка ", твърди колежката на потърпевшия.

Той въпреки всичко съумял да подаде сигнал. На място е дошъл полицейски екип, който е прегледал записите от видеокамерите. Служителите на реда са съумели да открият извършителката, само че по информация на таксиметровата компания към момента няма изясненост дали е открита.

Агресивната жена била със здрава, спортна фигура, твърди още колежката на потърпевшия. По думите й той по никакъв метод не е предизвикал нейното държание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР