Много пиян мъж нападна току-що нападна майка с малко дете

...
Много пиян мъж нападна току-що нападна майка с малко дете
Коментари Харесай

Майка изведе детето си на разходка в Борисовата градинка в Бургас и изживя най-големия си кошмар

Много пийнал мъж атакува преди малко атакува майка с малко дете в Борисовата градинка в Бургас, оповестява очевидка, представена от Флагман.бг.

„ Седяха на прилежащи пейки, дамата евентуално му е направила забележка, тъй като мирише на алкохол и се държеше несъответстващо. Малко по-късно той безусловно и скочи от нищото, до момента в който тя стоеше беззащитно на пейката. Нападна я с плесници, удряше я пред детето й. Добре, че се намеси едно момче и го спря. Извикаха полиция и го водиха в Първо РУП Бургас “, прецизира свидетел на случая – майка от ж.к. “Възраждане “, която в този миг е била с детето си в парка.

Тя е съумяла да снима нападателя – възрастен мъж, държащ в дясната си ръка двулитрова бутилка доста на ниска цена вино. Близо 70 % от концентратът е изпит, най-вероятно е обхванат преди пияницата да нападне дамата.

Ударената жена е изцяло непозната за него. Самата тя няма пояснение за какво е станала жертва на пропадналия алкохолик. Несретникът е остарял познайник на живущите в региона и различен път е създавал проблеми, споделиха разясняват осведомени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР