Много пиян и агресивен сърбин е спретнал невиждан екшън в

...
Много пиян и агресивен сърбин е спретнал невиждан екшън в
Коментари Харесай

Пиян сърбин се задява с малолетна, заплашва баща й с убийство, но накрая...

Много пийнал и нападателен сърбин е спретнал невъобразим екшън в Лозенец, излиза наяве от решение на Районният съд в Царево, осъждащо сръбския екскурзиант на парична глоба по Указа за битка с дребното безчинство.

На 13 август пияният млад мъж е нахлул в комплекс „ Лозенец бийч апартамент “ и упорито почнал да кани на среща малолетно момиче, щерка на притежател на жилище.

Родителите няколко пъти му споделили да не тормози детето им, само че нахалният сърбин траял. Той отправил серия от нецензурни думи към бащата, споделил, че ще го убие, а майката щял да прати „ да проституира в Сърбия “.

От рецепцията на комплекса незабавно позвънили на телефон 112. Дошлите на място служители на реда, се пробвали да задържат пияния млад мъж, който не спирал да ги наскърбява. „ Жени в цикъл “, „ Елате да ви пребия “, „ мръсни откачени българи “, били част от словесните му нападки към органите на реда.

Той въпреки всичко бързо е арестуван и наведен в ареста, само че съгласно съда в Царево не заслужава друго с изключение на 200 лв. санкция, тъй като публичната заплаха на действието не била висока.

Самият той бил с висше обучение, имал непрекъсната работа и никакви нарушавания до този миг, отбелязва арбитър Мария Москова в решението си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР