Много патос, много пулене, малко акъл. Момчето захаросва нещата, хили

...
Много патос, много пулене, малко акъл. Момчето захаросва нещата, хили
Коментари Харесай

Писател: ”Денят започва с Г. Любенов” или ”Захарно петле” е предаването по БНТ

”Много възторг, доста пулене, малко ум. Момчето захаросва нещата, хили се, преструва се на доста заинтригувано и това е. Липсва дълбочина, липсва разум. Работата е захарно петле. ” Така разяснява тази предаването по Българска национална телевизия ”Денят стартира с Георги Любенов ” от тази заран и изявлението с проф. Михаил Константинов поетът Николай Милчев.
Аз бих се радвал в случай че излязат да гласоподават 2,4 млн., сподели в студиото проф. Михаил Константинов, ръководител на " Информационно обслужване ". Той сподели, че в България понятието " изборна интензивност " е доста неопределено.

В описите има 6,8 млн. имена, а на територията на страната сега има 5,8 млн. гласоподаватели, тъй като 1 млн. гласоподаватели са в чужбина, сподели още той пред учудения взор на водещия.

Константинов изясни, че с цел да влезе влезе един евродепутат му е нужна 1/17 от действителните гласове, което са 130 - 135 хиляди дали своят вот. Той акцентира, че под действителни гласове има поради единствено тези, които са подадени за партии, обединения и самостоятелни депутати, а не тези, показали " не поддържам никого ".

Още по-изкуствено бе изявлението с представителя на " Коалиция за България " за европейските избори.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР