Много пъти сме ви съветвали да бъдете разумни с парите

...
Много пъти сме ви съветвали да бъдете разумни с парите
Коментари Харесай

5 скъпи неща, за които си заслужава да похарчите парите си

Много пъти сме ви съветвали да бъдете рационални с парите си, да харчите умерено и единствено по проект и да спестявате за черни дни. Всички тези правила не престават да са значими, несъмнено, само че и има и избрани разноски, които - въпреки и огромни - си костват и дори е целесъобразно да ги извършите. Защото посредством тях инвестирате в самите себе си.

Това са 5-те неща, за които си заслужава да похарчите доста пари:

1. Образование. Престижни университети, курсове, образования, квалификации или други способи за разширение на познанията ви в разнообразни области - не се скъпете за образованието си, то ще основен фактор за сполучливото ви бъдеще.

2. Пътувания. И за тялото, и за мозъка, и за душата ви е добре да пътешествате повече. Ако можете да си го позволите, не щадете пари за пътувания. Преживяванията по време на тях ще ви оформят като персона и ще ви основат доста по-ценни мемоари от материалните придобивки.

3. Хубави облекла. Не споделяме, че целият ви дрешник би трябвало да е от известни марки, само че купете си най-малко няколко служебни или публични тоалета, които ви стоят добре. Нали знаете - по облеклата посрещат, по мозъка изпращат. Но положителното първо усещане е в действителност значимо.

4. Здраве. Полезна, здравословна храна, карти за фитнес или спортни занимания, уреди и така нататък Грижете се за физическото си здраве, тъй като по този начин помагате и на прочувственото.

5. Качествен матрак. Добрият сън предопределя настроението ви и е доста значим за цялостното ви здравословно положение. Инвестирайте в прекрасен матрак, с цел да се събуждате отпочинали.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР