Много пъти сме си говорили, че на повърхността нещата са

...
Много пъти сме си говорили, че на повърхността нещата са
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Не е изключено НФСБ да си тръгне от коалицията

„ Много пъти сме си говорили, че на повърхността нещата са спокойни, само че надолу всичко е гнило. Медиите са малко по-топли към властта. От нищо става нещо. Сега е лято и няма да е трагично, само че наесен, всички тези напрежения ще се съберат над главата на държавното управление ”, сподели в ”Денят онлайн ” политологът Първан Симеонов.

„ Ние българите обичаме да търсим нови други възможности. Тази власт се задържа доста дълго и даже да не бяха правели неточности, отново щяхме да се оглеждаме. Има няколко митинга, в които са две опозиции и това е доста рисково за ГЕРБ. Тези два вида хора звучат еднообразно, даже и да не се обединят. Тези две неща звучат еднообразно за Босия, за митинга на майките и за животните. Не инцидентно политолозите ги разделят на зелени, червени и други. Има моменти, в които тези обособени течения звучат в синхрон и наесен това ще е драма за ръководството. ”, безапелационен беше той.

„ Десните не са на мода, те по-скоро са демократични. Те могат да са гласовити и настойчиви и си вярват- нещо, което да е рисково в смисъл на това, че се конкурират за гласове, които и ГЕРБ желаят. Тези хипотези са значими, тъй като на локалните избори има балотаж и на него в случай че има претендент на ГЕРБ и друг- може да стане нещо изненадващо ”, сподели още Първан Симеонов.

„ Валери Симеонов си извоюва правото да звучи като гласа на българската политика. Той има по хлапашки сръдлива линия и това се харесва. Който го обича за това, което прави по морето, го ненавиждат за това, което прави за пушенето. Валери Симеонов не оставя никой безучастен. Той може да стреля във всички направления и не е изключено да обърне масата и да си тръгне, само че е несъмнено, че е предприемач и ще намерения преди да прави каквото и да е. Карайки се в коалицията- те печелят. Отдавна няма коалиция. Не знам дали има явен проект какво следва. Всеки от тях може да скапе обединението, само че въпросът е за какво биха го създали. 1+1+1 в политиката не е равно навръх 3 ”, съобщи политологът.

„ Председателството подейства добре- много обезболяващо. Ролята на България се приема по-добре в Западните Балкани. Борисов е овладял средата. Той се е харесал на тези хора и качва и позитивите и негативите, което възстановява сивата зона и неразпознаваемостта, влезнал е в тв приемниците на хората. Грешката е, че министър председателят гледа доста на открито, а проблемите са от вътрешната страна ”, отсече Първан Симеонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР