Много пъти сме предлагали да се намалят партийните субсидии. Ако

...
Много пъти сме предлагали да се намалят партийните субсидии. Ако
Коментари Харесай

Станислав Станилов от Атака разкри какво е състоянието на малката коалиция

Много пъти сме предложили да се понижат партийните дотации. Ако лишим партиите от дотации ще ги лишим от конституционно право. Държавата би трябвало да обезпечава партиите както е записано в Конституцията. Ако се махнат дотациите няма да има партиен живот. Това сподели в предаването „ Лице в лице” депутатът от „ Атака” проф. Станислав Станилов.

"С 1 лев партийна дотация и един вестник не може да се издаде По закон партийните малките екрани не могат да получават пари като другите, за това ни е нужно и от финансиране ", сподели още той.

"Коалиционният съвет ще реши позицията на "Атака " по въпроса за дотациите ", добави още Станилов.

"Патриотичната коалиция не е счупена. Тя е основана, с цел да взе участие в ръководството на страната и да бъде съпротива този мандат. Когато става въпрос за съдружно съглашение - нарушаване няма. Имаме разнообразни отзиви по доста въпроси, само че постоянно решаваме всичко дружно. Каракачанов през днешния ден си приказва със Сидеров. Никой с никого не е скаран ", безапелационен бе професорът.

"Ние от "Атака " скаме анекс към контракта за добросъседство със Северна Македония. Гоце Делчев е българин и е бил част от българската войска ", приключи проф. Станислав Станилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР