Много пъти сме коментирали отношенията между Доналд и Мелания Тръмп,

...
Много пъти сме коментирали отношенията между Доналд и Мелания Тръмп,
Коментари Харесай

Защо Доналд и Мелания Тръмп са перфектната двойка

Много пъти сме коментирали връзките сред Доналд и Мелания Тръмп , които постоянно наподобяват надалеч от съвършени. Няма подозрение, че Първото семейство на Съединени американски щати е една ексцентрична двойка, в която всеки от съпрузите има своите дребни странности. Но има хора, които ги считат за съвършени дружно.

Според учени от два университета, Доналд и Мелания Тръмп са олицетворението на идеалната двойка . И имат своите доводи за това изказване.

За никого не е загадка, че мъжете обръща главно внимание на външния тип на дамата . Тя обаче подчертава най-много върху качества на мъжа, като обществен статус, добрина и креативност.
 Снимка 453628

Според дами и мъже от разнообразни страни, взели участие в проучването на учените, за мъжете е с 27% по-важно по какъв начин наподобява дамата до тях , в сравнение с за дамите.

Затова и няма по какъв начин да сме сюрпризирани, че Доналд Тръмп си е харесал и взел за жена много по-младата и добре изглеждаща Мелания. Тя пък е ясно на всички, че не с него поради спортна фигура, харизматична усмивка или прическа, написа Daily Mail.
 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво показа американският президент за брачната половинка си
Ще плаче ли Мелания за Доналд Тръмп, в случай че той почине

Поредната странна смешка или самата истина

Но господин Тръмп е сполучлив, авторитетен и с висок обществен статус . Което е същински магнит за дамите. Така че, идващият път, когато се замислим дали връзката им е същинска, е добре да помислим какво търсим и ние в колегата до себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР