Много пъти сме казвали, че Серина Уилямс е пример за

...
Много пъти сме казвали, че Серина Уилямс е пример за
Коментари Харесай

Как Серина Уилямс насърчава жените да мечтаят лудо

Много пъти сме казвали, че Серина Уилямс е образец за всички нас, без значение от пола. Успехите ѝ на корта ще останат вечно в историята на тениса, а това въобще не е за подценяване.
 Серина Уилямс и хранителният ѝ режим
Серина Уилямс от заран до вечер

С какво се преценява тенисистката

По-малката от сестрите Уилямс постоянно е изразявала гласно мнението си по въпроса с равенството сред половете в спорта. Nike , от своя страна, също не вършат изключение в поддръжката си и към нежния пол.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на Яну 14, 2019 в 9:26 PST

Поредният образец за това е рекламата им Dream Crazier , която си признаваме, че е доста мощна. В нея виждаме фрагменти от разнообразни спортове, в които основни настоящи лица са дами.

Публикация, споделена от nike (@nike) на Фев 26, 2019 в 8:59 PST

Като декор пък чуваме гласа на Серина Уилямс: " Ако покажем страст, ни назовават трагични. Ако желаеме да играем против мъже, сме луди. И в случай че мечтаем за равни благоприятни условия, налудничави. "

Публикация, споделена от nike (@nike) на Фев 19, 2019 в 3:57 PST

Това, несъмнено, са дребна част от думите на Уилямс, само че в основата на всичко е, че доста мъже назовават дамите луди за това, че желаят да мечтаят и да се конкурират с тях. Тя даже дава образец със себе си, извоюваните от нея 23 трофеи и мнението, че е луда.

Публикация, споделена от nike (@nike) на Яну 22, 2019 в 11:45 PST

Серина Уилямс обаче приключва с това, че няма проблем мъжете да споделят на дамите, че са луди. Просто дамите би трябвало да им покажат какво могат. И значимото е да мечтаят бясно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР