“Много партии днес обещават всякакви социални придобивки. Само БСП обаче

...
“Много партии днес обещават всякакви социални придобивки. Само БСП обаче
Коментари Харесай

Нинова в Пазарджик: БСП в следващото управление е гарант за повишаване на доходите

“Много партии през днешния ден дават обещание всевъзможни обществени придобивки. Само Българска социалистическа партия обаче регистрира действително свършена работа за повишение на приходите. Оценявайте ни по резултатите, а не по голи обещания "

 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Пазарджик, където се срещна с жителите на града, дружно с лидера на левицата в Пазарджик - Драгомир Стойнев. В препълнената зала участва и цялата листа на Българска социалистическа партия.

 

Нинова напомни: " 12 години като съпротива на ГЕРБ се борихме обществената политика да стане приоритет и не успявахме.

Сега за 7 месеца в ръководство направихме повече в сравнение с ГЕРБ за тези 12 години: Безплатни детски градини, увеличено майчинство, увеличени детски надбавки, необлагаем най-малко за млади фамилии с деца, увеличена минимална работна заплата, увеличени ваучери за храна, увеличени пенсии ".

 

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи разликите: " При Борисов все не можеше, все нямаше пари. Сега по какъв начин можа. Важно е да имаш воля да го направиш, да спреш кражбите, да спреш рекета върху компаниите и да мислиш за народа си.

 

Лъжат, че обществената политика води до недостиг в бюджета.

Оставихме постоянен бюджет с остатък от 1.5 млрд лева Дефицитът ще пристигна от решението на служебния кабинет за закупуване на нови 8 самолета за няколко милиарда лв.. Сега, в тези тежки времена, тези пари би трябвало да отидат за повишение на приходите и стабилизиране на стопанската система.

 

Няма да допуснем да се орязват обществени придобивки. Напротив, приходите би трябвало да се усилят още, тъй като инфлацията изяде досегашното нарастване.

 

Ние, Българска социалистическа партия в последващо ръководство сме поръчител за това, както бяхме общественият дирек в досегашното. Да не мислите, че е било елементарно и постоянно сътрудниците ни са били съгласни?

 

Сега те се хвалят със обществената политика, само че доста добре знаят какъв брой часове сме ги убеждавали, какъв напън сме упражнявали, с цел да се случат нещата.

 

За нас битката с бедността и неравенствата, увеличението на заплати и пенсии, поддръжката за обществено и енергийно небогати си остава задача номер едно.

 

Готови сме с първите 10 стъпки в първите 100 дни за решаването на тези проблеми. Подкрепяйки нас, помагате на себе си, на децата си, на родителите и фамилиите си да преминат по- леко през рецесията. ”

 

Нинова прикани на 2-ри октомври хората да излязат и да гласоподават с номер 28.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР