Много отдавна съм чел този доклад. Всичко каквото е трябвало

...
Много отдавна съм чел този доклад. Всичко каквото е трябвало
Коментари Харесай

Горанов отдавна е чел доклада на ДАНС за митниците и не се притеснява

" Много от дълго време съм чел този отчет. Всичко каквото е трябвало да се предприеме на негова база, е подхванато доста от дълго време " , съобщи министърът на финансите Владислав Горанов в коридорите на Народното събрание във връзка отчета на ДАНС за системата за надзор на акцизните артикули.

" Това е част от опита да се извърши със наличие претекста за избор на съмнение. Относително нескопосано съгласно мен, тъй като мога да върна обратно, когато такава система изобщо не съществуваше и да попитам по време на Тройната коалиция по какъв начин се е осъществявал контролът върху придвижването на акцизните артикули ", добави той.

 ДАНС да разсекрети отчета за контрабандата желае Народно събрание
ДАНС да разсекрети отчета за контрабандата желае Народно събрание

Предстои ДАНС да реши може ли да бъде разкрита информацията

Той означи, че системата е създадена в първия мандат на ГЕРБ, комплицирана е и включва 22 модула. Горанов беше безапелационен, ще в отчета няма данни за закононарушения , а разбор на системата като функционалност и евентуални опасности.

Още тогава, когато го сътвориха ДАНС, се чудих за какво е конфиденциален, добави финансовият министър и съобщи, че не е имал и няма терзания от отчета. " Това, което се икономисва услужливо от опозицията, е че точно по самодейност на организация Митници стартира инспекцията на ДАНС ", добави той.

Категоричен е, че от този отчет няма нищо да излезе като мотив в интерес на вота.

 Прокуратурата отказала да образува дело за БАЦИС
Прокуратурата отказала да образува дело за БАЦИС

Няма данни за закононарушения в отчета на ДАНС за системата БАЦИС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР