Много от търговците на употребявани автомобили са пред фалит, след

...
Много от търговците на употребявани автомобили са пред фалит, след
Коментари Харесай

Бизнесът със стари коли рухна

Много от търговците на използвани коли са пред банкрут , откакто от началото на годината бизнесът с вноса на остарели коли още повече зацикли. С 9,2 % са намалели регистрациите в България на возилата с пробег, сочи формалната статистика на Министерство на вътрешните работи.

Общо 4621 по-малко използвани леки и лекотоварни коли са достигнали до клиентите като нов импорт, съпоставено с интервала от първите три месеца на 2018-а. До 1 април в България са регистрирани общо 52 585 возила над 6-месечна възраст, до момента в който през 2018-а те са били 57 206, пресмята в. " 24 часа ".

В момента предлагането на коли е голямо, като като се изключи че автокъщите са безусловно задръстени от коли, остарели коли се предложили и от хора, които изобщо нямат регистрирани компании. Много от тях са нелоялни търговци и предложили коли със замаскирани повреди на по-ниски цени.

" Масово хората към този момент имат по 2-3 коли в фамилията. Тези, които обаче към момента купуват, първо гледат цената и след няколко месеца звънят в асоциацията да ни се оплакват, че са им пробутали автомобил със счупен мотор или скоростна кутия или друга щета. Аз персонално не мога да си разреша да продам на някого кола, без да я тества , а в случай че виждам някой недостатък, да не го оправя, преди да дам колата на клиента ", разяснява Доросиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР