Много от родните ни изпълнители, освен с талант на музикалната

Много от родните ни изпълнители, освен с талант на музикалната ...

Певци зарязаха микрофона заради киното: Мария Илиева - жрица на любовта, Бони – медицинска сестра, Азис, Деси Слава и Преслава се снимат в „Столичани в повече“ и още….


Много от родните ни изпълнители, освен с талант на музикалната сцена, могат да сер похвалят и с успешни изяви в киното.

Безспорно един от тях е Орлин Павлов, който вече сам не може да се опредли дали е първо актьор или певец. Той има роли в сериалите „Домашен арест“,  „Отплата“, а през 2014-а се снима във лентата на Ники Илиев – „Живи легенди“. Павлов участва и в последния филм на Ники – „Нокаут“. Освен на снимачната площадка певецът се изявява и в дублажа. Той има и специално участие в новия филм „Смарт Коледа“, където си партнира с Поли Генова, която се справя доста успешно като актриса в сериала „Скъпи наследници“.

Поп певицата Миленита направи една от най-запомнящите се женски роли в сериала „Под прикритие“. Блондинката изигра емблематичния образ на Ади.

Фолкдивите Преслава и Бони също пробваха късмета си като актриси. Преслава направи запомняща се роля в сериала „Столичани в повече“, където изигра себе си, Тя се включи в предизборната кампания на нкандидат-кмета Рангел Чеканов, която роля се изпълнява от Любо Нейков.

Бони пък се превърна в медицинска сестра в сериала „Седем часа разлика“. Това е втората й роля след филма ‚Маймуни през зимата“.

Мария Илиева също може да се похвали с роля в сериала „Откраднат живот“. В името на седмото изкуство певицата е играла и роля на проститутка в българския филм „Врагове“.    Смимала се е в „Емигранти“ и в американските филми  „The Undisputed 2“ , „Submerged“,„The Mechanik“ , „Locust“ (UFO), „Emigrants“ .

Орлин Горанов получи роля в хитовия мюзикъл Мама миа, снимал се е в „Мисия Лондон“ и сериала „Столичани в повече“. С роли в същия сериал са се разписали Азис, 100 Кила, Деис Слава, Фънки и др., пише „Телеграф“

Източник: hotarena.net