Много от приятелите ни в социалните мрежи отдавна не са

...
Много от приятелите ни в социалните мрежи отдавна не са
Коментари Харесай

Проклятието на маскарада за Хелоуин

Много от приятелите ни в обществените мрежи от дълго време не са хората, които познавахме. Изглежда човешкото изцяло си е отишло от тях, завладяно от зомбита, вампири и всевъзможни караконджули.
 Хелоуин, COVID-19 и ще провали ли пандемията празника на децата
Ще минем ли без „ Лакомство или беля “ на Хелоуин

Какви са рекомендациите на здравните управляващи

Едно обаче ще им признаем - в действителност наподобяват страховити и то по доста артистичен метод.

Искаме - не желаеме, хелоуинската тресчица последователно обгръща всички ни. Слава богу, че това е краткотрайно положение. Или пък не е?

Покрай занимателната част на целия маскарад, в последните години се следи една рискова наклонност, която постоянно приключва злощастно.

Зъболекари от целия свят предизвестяват да не се употребява лепило за нокти или инстантно лепило за прикрепване на вампирски зъби за Хелоуин. Те се обръщат към всички, само че по-специално към почитателите на обществената мрежа за видеосподеляне TikTok.
 Снимка 503117

Тенденцията да се употребяват мощни лепила по време на Хелоуин, се следи най-малко от 2018 година, само че в последно време се ускорява, защото от ден на ден хора демонстрират страховитите си лица за католическия ден на Вси светии в обществените мрежи.

Потребителите на TikTok са изключително дейни, а видеоклипове, които споделят попадат в две съществени категории: на хора, които се хвалят със зъбите си, и на хора, които горчиво съжаляват, когато пристигна време да смъкват подправените зъби.

Така да вземем за пример потребителят @the_rorlax naprimer показа видео, в което споделя, че е мощно обезпокоен от обстоятелството, че ще се наложи да отиде на ортодонт или в болничното заведение, тъй като не може да смъкна изкуствените зъби, прикрепени с лепило за нокти. Нищо че е стоял с препарат за премахване на лак върху зъбите си към 20 минути!

" Счупих си зъбите. Почти ги извадих ", оплакват се други тиктокъри. " Изводът от тази история е: не използвайте супер лепила ", споделят те горчивия си опит.

А ето какво споделят зъболекарите в обществената видео мрежа.

Доктор Джули Дейвис от Илинойс показа видео, в което поучава различен консуматор, който: " Бъдете доста деликатни и се обърнете към зъболекаря си, с цел да ги в профил безвредно! "
 Снимка 503128

Доктор Винсън пък, от болничното заведение за деца към Университета по опазване на здравето в Индиана съобщи пред WISH-TV, че всички лепила, които не са предопределени за потребление върху зъби, могат да повредят емайла или да причинят химическо изгаряне. " Ако зъбите не се отлепват елементарно, не ги дърпайте. Изчакайте да се провиснал или се обадете на ортодонт, в случай че започнете да изпитате болежка ", сподели тя.
 Бела Торн, Хелоуин и какъв брой секси е актрисата облечена като Червената шапчица
Костюмът на Бела Торн, който би възмутил всяка баба

Червената шапчица, само че за възрастни

Друг ортодонт, доктор Зайнаб Маки, показа по-безопасен метод за всички, които държат да бъдат вампири. " Първо, не използвайте лепила за изкуствени нокти. То е отровно и няма да се отдели. Вместо него използвайте лепило за протези - то е безвредно и елементарно за събаряне. Можете също да ползвате ортодонтски восък. Той няма да задържи зъбите ви за дълго, само че ще свърши работа за няколко селфита ", написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР